UPDATE AFWEZIGHEID, TENTAMENS & ZOMERVAKANTIE

Sorry, sorry, sorry. Ik begin maar gelijk met het verontschuldigen, want dat is wel op zijn plaats. De afgelopen paar weken zijn er op Sandrarosa.nl geen artikelen verschenen. Dat heeft enerzijds te maken met iets wat in de familie is gebeurd, waar ik liever niet verder op inga en anderzijds de tentamens die toch wel angstaanjagend dichtbij kwamen en waar ik, helaas, veel meer tijd in moest steken dan ik had gedacht. Inmiddels heb ik de cijfers van de toetsen terug gehad en kan ik zeggen dat ik ze alle 6! in één keer gehaald heb. Ik ben weer hard aan de slag gegaan met het schrijven van artikelen en vanaf maandag zal er weer elke dag een artikel online komen. Ik heb een waslijst met ideeën en heb er zin in! Heb je nog leuke ideeën voor een artikel of een product waarvan je graag een review wilt zien? Laat het dan zeker even achter in de reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge