UITSLAG WINACTIE (MARMEREN) MACBOOK COVER IACCESSOIRES.NL

winactie-macbook-marble-cover

Een maandje geleden kwam het artikel online waarbij je kans kon maken op een MacBook cover. Dit keer een hele specifieke winactie, want ik ben me ervan bewust dat niet iedereen een MacBook heeft, ook ik niet. Woensdag was de laatste dag dat je kans kon maken op de cover. Inmiddels is de winactie gesloten en heb ik een winnares uitgekozen. Benieuwd of jij het ben geworden? Lees dan even verder.

En de winnares van de MacBook cover is geworden:

winnares-winactie

Eva, van harte gefeliciteerd! Als het goed is heb je inmiddels een mailtje ontvangen, zodat ik ervoor kan zorgen dat de cover jouw kant op komt!

 

liefs

Follow

3 thoughts on “UITSLAG WINACTIE (MARMEREN) MACBOOK COVER IACCESSOIRES.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge