UITGAVEN IN ÉÉN WEEK #1

Het leek me leuk om mijn uitgaven in één week met jullie te delen. Ik woon nog thuis en heb in dit artikel alleen de ‘extra’ uitgaven meegenomen, dus geen zorgverzekering, wegenbelasting e.d. omdat deze niet elke week voorkomen. Benieuwd naar de uitgaven die ik in een random week gedaan heb? Lees dan even verder.

Maandag

Na mijn vakantie in Italië ging ik samen met mijn vriend nog een lang weekend naar Drenthe, waar mijn ouders een huisje gehuurd hebben. Maandag gingen we op de terugweg naar huis langs Bataviastad in Lelystad om daar nog even te shoppen, waar ik goed geslaagd ben.

Nike Trainingsbroek € 17,00
Calvin Klein T-Shirts € 62,00
Shabbies enkellaarsjes € 100,00
Totaal maandag: € 179,00

Dinsdag

Dinsdag ging ik met een vriendin die ik al lange tijd niet gezien had wat lunchen in de stad. Zij had de vorige keer getrakteerd, dus dit keer was mijn beurt. Ik ging met de pont omdat dat stukken makkelijker en goedkoper is dan fietsen of met de auto. Ik at bij De Gasterij een heerlijke carpaccio wrap met carpaccio, truffelmayonaise, oude kaas en zongedroogde tomaatjes.

Retour pont € 3,00
Lunchen € 22,00
Totaal dinsdag: € 25,00

Woensdag

Woensdag gaf ik niks uit. Ik ging samen met mijn vriend heerlijk weer een stuk varen en nam een flesje water van thuis mee. Goedkoop dagje dus!

Totaal woensdag: € 0,00

Donderdag

Ook donderdag was wat betreft uitgaven een goedkoop dagje, maar dat mag ook wel na de vliegende start van maandag. Wel kocht ik voor het eerst in lange tijd weer een beker Ben & Jerry’s. Ik was vergeten hoe lekker dat ijs is!

Gedeeld Netflix account € 3,00
Ben & Jerry’s ijs € 4,90
Totaal donderdag: € 7,90

Vrijdag

Mijn vriend had zijn telefoon op vakantie laten vallen waardoor het scherm helemaal was gebarsten. We gingen vrijdag naar Amsterdam om deze ter plekke in de Apple store te laten maken. In de tussentijd dat we moesten wachten aten we ergens wat op een terras en brachten we een kort bezoekje aan de Primark.

Primark: € 34,20
Lunchen: € 11,90
Parkeren: € 5,00
Totaal vrijdag: € 51,10

Zaterdag

Zaterdag was er ook sprake van radiostilte, geen uitgaven dus.

Totaal zaterdag: € 0,00

Zondag

Zondag was een rustig dagje. We sliepen uit en hebben daarnaast vooral veel Netflix gekeken. Wederom geen uitgaven dus.

Totaal zondag: € 0,00

Totaal uitgaven deze week:

Maandag: € 179,00
Dinsdag: € 25,00
Woensdag: € 0,00
Donderdag: € 7,90
Vrijdag: € 51,10
Zaterdag: € 0,00
Zondag: € 0,00
Totaal uitgaven: € 263,00

Tja, al met al best een dure week nog, maarja daar is het nog vakantie voor toch? Als je bedenkt dat ik maar liefst twee keer ben gaan lunchen en twee keer ben gaan shoppen, dan vind ik dat de schade nog beperkt is gebleven. Wel vind ik het leuk om het zo op een rijtje te zien, zodat je ook meer inzicht hebt in je inkomsten en uitgaven.

Zet jij je inkomsten en uitgaven regelmatig op een rijtje?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “UITGAVEN IN ÉÉN WEEK #1

  1. Wauw, toch altijd even schrikken als je alles op een rijtje zet. Ik heb de afgelopen twee weken onwijs veel besteld uit allerlei sales, en oef. Bij elkaar opgeteld is dat toch wel over de 200 euro. En daarnaast heb ik ook een nieuwe telefoon besteld… Tijd om weer geld te gaan verdienen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge