Tuttebelshop: Mood Swing nagellak

Een tijdje geleden kwam ik toevallig terecht bij de webshop tuttebelshop dit is een erg leuke webshop met allemaal aparte nagellakjes. Al gauw kwam ik erachter dat ze hele leuke dingen hebben namelijk: Glow in the dark nagellak, nagelstickers, het bekende merk Konad, veranderende nagellak bij warmte en kou en nog veel meer leuke dingen. En allemaal voor mooie prijsjes. Ik was erg benieuwd naar de Mood nagellakjes.

De nagellak zelf vind ik erg leuk. Het is een mooie paarse kleur die een matte finish heeft. Hij droogt echt enorm snel en na 2 laagjes is de dekking perfect. Paars is de kleur bij kou en Roze is de kleur bij warmte. Ik heb vaak erg koude handen dus bij mij was paars het meest zichtbaar.

Ook is het erg leuk om bijvoorbeeld een leuke glitter topcoat overheen te doen. Zoals ik hierboven heb gedaan. Zelf vind ik dat er nog veel leuke uitzien.
Hierboven heb ik een filmpje gemaakt waarin je kunt zien hoe de nagellak veranderd met warm water. In de badkamer is het licht erg slecht vandaar dat ik soms even recht onder het licht ga staan om het duidelijk te laten zien.
Deze nagellak is te koop bij Tuttebelshop samen met nog veel meer leuke nagellakjes dus ik daar zeker een kijkje nemen.
~Liefs Sandra

8 thoughts on “Tuttebelshop: Mood Swing nagellak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge