Trouwbeurs Utrecht 2012

Welk meisje droomt er nou niet van? Een mooie grote witte prinsessenjurk, een grote bruidstaart, je vriend eindelijk in pak zien. Ook ik ben zo’n echt ‘meisje’ meisje, en kwijl helemaal weg als ik een prachtige trouwjurk zie. Dit jaar zit ik in mijn laatste jaar van mijn VWO-opleiding en ook ik moet een profielwerkstuk maken. Als onderwerp hebben wij gekozen hoeveel onze ‘ideale’ bruiloft zou kosten. Heel erg leuk, want je kan gewoon uitzoeken wat je wilt. En hiervoor zijn wij zondag naar de Love And Marriage Beurs geweest in Utrecht. En wauw, wat was dat geweldig om te zien. Om toch even mee te kunnen genieten van de geweldige sfeer die daar hangt. Uiteraard heb ik foto’s en filmpjes gemaakt die ik graag aan jullie zou willen laten zien. Dus hier komen ze:

Sorry voor de slechte kwaliteit van de filmpjes, ze waren goed maar doordat ik ze geüpload heb zijn ze heel wazig geworden.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik vond echt heel erg leuk om een keer zo’n beurs te bezoeken. Wel was het een beetje irritant dat iedereen aan ons vroeg wie er van de twee eigenlijk ging trouwen. Dus elke keer bij elke stand moesten we uitleggen waarom we hier nog eigenlijk waren. En aangezien we nog maar 17 zijn wachten we nog maar even haha. Al komen de kriebels toch wel als je al die mooie bruidsjurken ziet. Ook mochten we allebei een trouwjurk passen, dat was wel echt heel erg gaaf! Zijn jullie je ideale bruidsjurk al tegen gekomen op deze foto’s?

~Liefs Sandra

9 thoughts on “Trouwbeurs Utrecht 2012

  1. Wat een leuke beurs is dat he! Ik ben er ook eens geweest. Ik ben ook zo'n ontzettende zogenaamde prinses die precies weet hoe ze alles graag zou willen hebben. Ben heel erg benieuwd hoeveel het je gaat kosten, jou ideale bruiloft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge