TOILETTAS WEEKEND WEG

Weekendjeweg

Afgelopen weekend ben ik een weekendje weg geweest met mijn ouders, broertje en vriend. Vroeger was er dan bijna een verhuiswagen nodig omdat ik nooit kon kiezen wat ik mee zou nemen en ik alles wat ik maar enigszins nodig dacht te hebben in mijn koffer propte. Gaandeweg heb ik geleerd om minimaal in te pakken en alleen de dingen mee te nemen die ik echt ga gebruiken. Benieuwd hoe mijn toilettas eruit zag afgelopen weekend? Lees dan even verder.

Aviary Photo_131019305226904775z

Het liefste neem ik zoveel mogelijk miniproducten mee. Dit neemt weinig plek in beslag en voor een weekendje heb je toch niet meer nodig. Deze mini douchegel kreeg ik onlangs bij een cadeaubon en heeft een ideaal formaatje. Zoals je kunt zien heb ik geen shampoo bij. Dit omdat ik mijn haar maar één keer in de week was en het niet nodig is om het in die vier dagen dat ik weg ben nog een keer te wassen.

Handcrème en bodylotion nam ik ook mee. Hier had ik helaas geen mini’s van. Tijdens het koude weer is het altijd fijn om wat huidverzorging bij te hebben. Ook het chloorwater doet natuurlijk niet veel goeds voor je huid.

Aviary Photo_131019317901172084

Een van de belangrijkste dingen die ik altijd bij me moet hebben zijn mijn lensdoosje en mijn lenzenvloeistof. Mijn lenzen heb ik vrijwel altijd in en mijn lensdoosje kan ik dan ook niet vergeten, omdat ik mijn lenzen voor het slapengaan uit moet doen.

Daarnaast zijn make-up remover en watjes ook echt een must als je een weekendje weg gaat. Hoewel ik het soms nog wel eens een keertje over kan slaan probeer ik toch wel echt elke avond mijn make-up eraf te halen.

Aviary Photo_131021166534471036

Ik wil nog wel eens last hebben van een droog gezicht wat er niet zo mooi uitziet. Het is dus wel prettig om gezichtscrème bij te hebben.

Daarnaast ben ik echt verslaafd aan het smeren van lippenbalsem. Die zit sowieso altijd in mijn tas en mag ook zeker niet ontbreken tijdens een weekendje weg.

 Ik doe niet elke ochtend heel uitgebreid mijn make-up, maar als we een keer uit eten gaan ga ik er graag even voor zitten en dan is een oogschaduwbasis wel handig.

Haarolie is een product dat mijn haar er altijd veel verzorgder en glanzender uit laat zien. Ik heb het meengenomen, maar eerlijk gezegd heb ik het niet gebruikt afgelopen weekend.

Aviary Photo_131021166440786838

Dit zijn dé make-up producten die ik gebruikt heb als ik ’s ochtends even gauw mijn make-up deed. Een wenkbrauwgel om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren, een minimascara, een vloeibare eyeliner en twee lipproducten. Een oudroze zachte kleur voor overdag en een wat fellere koraalkleur voor ’s avonds.

Aviary Photo_131021166328630152

Als ik wel wat uitgebreider mijn make-up wil doen zijn make-up kwasten wel handig. De enige kwasten die ik meenam zijn een platte oogschaduwkwast, een blendingbrush, een puntige stevige oogschaduwkwast en een eyelinerkwastje waarmee ik de wenkbrauwgel aanbreng. En ja, de kwasten moeten hoognodig weer een keer gewassen worden haha.

Aviary Photo_131019258339778966

Natuurlijk nam ik mijn Naked 3 palette mee. Een heel veelzijdig palette dat je voor elke gelegenheid kunt gebruiken. Als laatste deodorant, een product dat ik echt overal mee naartoe sleep.

Dit zijn de producten die ik meeneem als ik een weekendje wegga.  Het is een toilettas vol, maar voor mij heel minimaal ingepakt zonder dat ik ook maar iets gemist heb afgelopen weekend.

Zijn er producten die hier niet bij zitten en die jij wel echt zou missen tijdens een weekendje weg?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge