SYOSS FULL HAIR CONDITIONER WITH KERATINE PRIMER

Aviary Photo_131011597147436764

Mijn conditioner was al een tijd op toen ik eindelijk naar de winkel ging om een nieuwe te kopen. Dan sta je daar voor een immens groot schap vol conditioners zonder te weten welke je moet kopen. Uiteindelijk ben ik voor de conditioner van Syoss gegaan enkel omdat hij in de aanbieding was en de conditioner een grote verpakking heeft. Ik ben immers nog steeds student. Inmiddels gebruik ik deze conditioner al een aantal maanden. Benieuwd naar mijn ervaring met dit product? Lees dan even verder.

De verpakking van dit product vind ik er luxe en kapperswaardig uitzien. Een mooie witte flacon met subtiele zwarte en paarse tinten. Door de maanvormige verpakking, die je overigens op de foto’s niet terugziet, is het een product dat je onder de douche nog steeds goed beet kunt houden.

Aviary Photo_131011597294574601

Aviary Photo_131011597436425195

Ik heb alleen de conditioner gekocht en aangezien ik die alleen in mijn punten aanbreng hoef ik geen volume te verwachten, maar dat is ook niet waarom ik dit product gekozen heb. Door de Keratine Primer die dit product bevat zou je haar er sterker, voller en gezonder uitzien. Producten beloven altijd heel veel met allerlei bijzondere ingrediënten, maar het komt vaak toch allemaal op hetzelfde neer. Ik had dus niet al te hoge verwachtingen van dit product.

Aviary Photo_131011597599227780

De conditioner zelf is lichtpaars en best wel dik qua structuur, wat is erg prettig vind. Zodra je het product in je haar aanbrengt wordt het wel wat vloeibaarder, maar het blijft een dikke crème die redelijk goed in je haar blijft zitten en er niet gelijkt uit drupt.

Aviary Photo_131011597147436764

Na een paar minuten spoel je het product uit je haar en voel je wel degelijk dat het product wat voor je haar gedaan heeft. Het voelt glad, zacht en gevoed aan en je haar is veel beter doorkambaar. Of het product ook daadwerkelijk heeft gezorgd voor meer dichtheid en sterker haar? Daar kan ik niet zoveel over zeggen. Wel kan ik zeggen dat ik het een fijn product vind om te gebruiken en dat het zeker doet wat ik van een conditioner verwacht; mijn punten voeden en het er gezond uit laten zien.

Welke conditioner gebruik jij? Merk jij veel verschil tussen diverse merken? Welke kan jij me aanraden?

 

liefs

Follow

One thought on “SYOSS FULL HAIR CONDITIONER WITH KERATINE PRIMER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge