SYOSS COLOR REFRESHER DONKERBRUIN

color refresher syoss

Al een lange tijd twijfel ik over wat ik met mijn haar wil doen. Het ene moment roep ik dat ik het graag donkerder wil en het andere moment wil ik juist veel highlights of baleage. Aangezien verf redelijk ‘permanent’ is besloot ik eerst een soort spoeling van Syoss te proberen om te kijken of ik donkerder haar echt zo mooi vind als ik dacht. Benieuwd? Lees dan even verder.

syoss color refresher

De verpakking van dit product vind ik er mooi uitzien. Het is een flacon die erg lijkt op een normale haarmousse. Deze haarkleuring is uitwasbaar en zou na drie wasbeurten verdwenen moeten zijn. Ideaal om eens wat anders uit te proberen. Ik koos voor de donkerste kleur die te koop is, een donkerbruine kleur. Deze Color Refresher is vooral bedoeld om uitgroei en dergelijke tijdelijk bij te kleuren, maar je kan het ook gebruiken over je gehele haar.

toepassing syoss

Het is de bedoeling dat je je haar eerst wast voordat je dit product gebruikt. Als je haar handdoekdroog is breng je de gelijkmatig aan over je (gehele) haar. Dit laat je een minuutje of 3 intrekken, om het vervolgens goed uit te spoelen.

syoss schuim

De kleur van de mousse verbaasde me wel enigszins. Dit is de donkerste kleur die ze hebben en de mousse leek zelf niet zo heel donker. Daarnaast heeft het ook een rode ondertoon. De mousse ruikt wel echt heerlijk! Mijn schoonzusje is kapster en heeft voor mij de mousse in mijn haar aangebracht. We hebben flink wat product gebruikt, maar hadden voor mijn lange haren meer dan genoeg aan één flacon. Uiteindelijk heeft het product wel langer dan 3 minuten in mijn haren gezeten, omdat ze het laag voor laag in mijn haar aanbracht. Na zo’n 10/15 minuutjes heb ik mijn haren gewassen en vervolgens geföhnd omdat ik niet langer op het resultaat kon wachten.

Er staat niet op de verpakking dat je handschoentjes moet gebruiken, maar het trekt toch wel erg snel in je huid en ook het wassen van je handen zorgt er niet voor dat het helemaal weggaat. Als je dit product ook wilt gebruiken zou ik toch wel even een paar handschoentjes aantrekken.

syoss haarverf resultaat

Dan nu het resultaat. Links zie je mijn haarkleur voor het gebruiken van de Color Refresher, rechts zie je het resultaat na het gebruik van de Color Refresher. Je ziet dat mijn lichte plukken iets donkerder zijn geworden en dat mijn haar een egalere kleur heeft gekregen. Mijn lichte plukken hebben een rodige gloed gekregen. Toch is dit niet het resultaat wat ik had verwacht. Ik had verwacht dat je het resultaat een stuk beter zou zien, zeker ook omdat ik de donkerste variant heb gekozen en mijn eigen haarkleur nou niet zo heel donker is. Het verschil is zo minimaal dat ik na een dag al geen verschil meer zag. Ook komt de kleur helemaal niet over met de kleur die de verpakking belooft. Jammer!

Ik had zelf iets meer verwacht van deze Color Refresher. Wellicht werkt het beter als je lichtbruin haar hebt, maar voor wat bruinere haarkleuren is dit product niet geschikt. Naast deze kleur zijn er nog drie andere kleuren verkrijgbaar. De Color Refreshers van Syoss zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor € 6,99 per stuk.

Heb jij al weleens zo’n soort product gebruikt? Wat vond jij ervan?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “SYOSS COLOR REFRESHER DONKERBRUIN

  1. Ik heb de rode variant , want rood haar vervaagt zo snel.
    Voor rood haar is het echt een aanrader!!
    Vooral als het een beetje rozig vervaagt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge