Swatches: Sleek Au Natural palette

Als ik 1 merk mag opnoemen waar ik erg tevreden over ben en dat ook nog betaalbaar is, is dat zonder twijfel Sleek. Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Sleek door alle beautyblogs die laaiend enthousiast waren over dit merk. En na een paar maanden waarin onwijs veel positieve artikelen verschenen besloot ik dat het eens tijd werd dat ik het met eigen ogen zou zien. Inmiddels heb ik alweer 4 palettes van Sleek en wil ik de swatches van mijn nieuwe aanwinst met jullie delen.


De verpakking ziet er weer hardstikke mooi uit, al is hij wel wat anders dan normaal. Net als de manier waarop de oogschaduw kleuren ‘geperst’ zijn. Het doosje dat eromheen zat ben ik jammer genoeg vergeten te fotograferen en die heb ik momenteel even niet bij de hand. (Lees: ligt bij mijn vriend.) 

 Het palette heeft hele mooie kleuren waar heel veel verschillende looks mee gemaakt kunnen worden. De eerste rij heeft vooral neutrale kleuren, (die niet zo heel erg gepigmenteerd zijn) de onderste rij heeft heel veel mooie donkere kleuren.

 Dit is de eerste rij. Zoals je ziet is het niet echt heel erg goed gepigmenteerd maar deze kleurtjes zijn prima voor op het bewegend ooglid. (Van links naar rechts: Nougat, Nubuck, Cappuccino, Honeycomb, Toast & Taupe)

Dit is de tweede rij, deze is veel duidelijker en heeft heel veel hele mooie kleuren. Ik heb dit palette nog maar 1.5e week maar in die korte tijd heb ik hem heel veel gebruikt. Ik vind het echt prachtig!
(Van links naar rechts: Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal & Noir)

Zoals jullie misschien wel hebben kunnen merken ben ik echt heel erg blij met dit palette. Wat is jullie favoriete palette van Sleek?~Liefs Sandra

17 thoughts on “Swatches: Sleek Au Natural palette

  1. Prachtig palette, maar dat zijn alle palette's van Sleek, hihi! Mijn favoriet is Storm! Ik hou echt van die kleurtjes! Ik zag net opeens bij je blog Sleek staan en dan staat mijn hart al eventjes de kloppen, dus dacht neem snel een kijkje hihi!

  2. Hm, dat valt me toch een beetje tegen eigenlijk! Qua pigmentatie dan. Zat heel erg te twijfelen wat ik zou bestellen eergisteren, deze of het NYX nude on nude smokey palletje. Ben voor de laatste gegaan, ben benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge