Swatches & Ooglook: Catrice palette 040 Never Let Me Go!

 
 
 
Van Catrice heb ik altijd alleen maar mono’s gekocht en waarom weet ik ook niet. Misschien omdat dat dan niet zo ‘duur’ was per keer. Onlangs besloot ik een klein palette mee te nemen waar 4 mooie kleuren in zaten. Benieuwd naar de swatches en de look die ik ermee gemaakt heb? Lees dan zeker even verder.

 
Dit is het palette dat ik gekocht heb. Het heet 040 Never Let Me Go! en bevat prachtige kleuren. Zoals jullie kunnen zien was ik helaas druk bezig met het fotograferen en had toen niet door dat ik met mijn nagel in de donkerste kleur kwam. Dit palette bevat twee mooie basiskleuren voor op het bewegend ooglid en twee wat donkerdere kleuren voor in je crease.
 
 
Deze swatches zijn droog gemaakt en ik heb ze maar één keer geswatcht. De pigmentatie is erg goed en in het echt glitteren deze kleuren wat meer. De donkerste kleur lijkt hier helaas bijna zwart, maar het is een hele donkerbruine kleur. 
 
Ik had hier net gedoucht vandaar het natte haar en de wat vlekkerige huid.
Dit is de look die ik gemaakt heb met alle kleuren uit het palette. Als eerste heb ik de roségouden kleur over heel mijn ooglid  en onder mijn onderste wimperrand aangebracht met een vochtige kwast. Vervolgens heb ik de lichtste kleur aangebracht op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. De lichtbruine kleur heb ik in mijn buitenste ooghoek aangebracht en in mijn crease en vervolgens goed geblend. De donkerste kleur heb ik licht aangestipt in mijn buitenste ooghoek en een klein beetje vervaagd in mijn crease. Om het af te maken heb ik nog een bruine eyeliner en een zwarte mascara gebruikt. Over het eindresultaat ben ik erg tevreden en ik denk dat ik deze look nog wel vaker zal dragen.
 
 
Wat is jouw favoriete budget palette?
 
 
 
 
~Liefs Sandra 

8 thoughts on “Swatches & Ooglook: Catrice palette 040 Never Let Me Go!

  1. Ik heb deze al een jaartje, vind hem erg fijn. Alleen geeft de rose/gouden bij mij heeeeeel veel glitter fall-out helaas. Kan hem eigenlijk alleen nat gebruiken. Heb jij daar geen last van?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge