Swatch: Michael Todd mono’s

Zoals jullie misschien al wel gezien hebben is er de laatste tijd een enorme uitverkoop van Michael Todd make-up bij Enchantra. Ik had er al een aantal keer naar gekeken, maar wilde eigenlijk geen geld meer uitgeven. Toen we voor het zusje van mijn vriend toch iets moesten bestellen bij Enchantra kon ik het niet laten om toch nog even gauw twee oogschaduw’s die er nog waren in mijn winkelmandje te gooien. Ik had een goed excuus: Ze waren nu te koop voor €2.24 i.p.v. €14.95, voor dat geld kan ik ze toch niet laten liggen? Lees voor swatches even verder.

Ik was ze eigenlijk al helemaal vergeten totdat mijn vriend er opeens mee aan kwam. Ik had al meteen spijt dat ik er niet nog meer besteld had. Wauw, wat een mooie verpakking alleen al!Ik durfde ze eigenlijk niet te gebruiken, ze zagen er zo mooi uit. Wat me wel gelijk opviel was dat de oogschaduw’s zelf erg groot zijn. Hoeveel gram er precies in zit staat er niet op. Toen ik uiteindelijk mijn kwast er eindelijk in stopte was ik erg blij verrast. Ze zijn echt goed gepigmenteerd en je hebt per keer maar heel weinig nodig. Zo kan je eeuwen doen met deze prachtige oogschaduw’s haha.

Dan nu de swatches:

Smoke is een mooie olijfgroene kleur. Deze heb ik inmiddels al een paar keer gebruik en ben er helemaal weg van. Vooral in combinatie met een zwarte kleur. (Hiermee komt nog een ooglook)


                                                                                                                       

                                                                                                       

Lush is een heel donker paars kleurtje. Toch heeft het ook best veel weg van bruin. Er zitten glitters in en is wederom weer erg goed gepigmenteerd. Hieronder heb ik beide kleuren nog even geswatched zodat je de kleuren nog beter kunt zien.

Wauw, wat een prachtige producten zijn dit. Als ik dit had geweten had ik zeker een hele collectie ingeslagen. Jammer genoeg ben ik hier een beetje laat mee. Er zijn nog enkele producten over in de sale. Als je nog twijfelde zou ik zeker bestellen. Zijn jullie bekend met de make-up van Michael Todd?

~Liefs Sandra


4 thoughts on “Swatch: Michael Todd mono’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge