SUMMER WISHLIST

De laatste wishlist die ik met jullie deelde was de Christmas Wishlist. Op het Naked 2 palette na, heb ik inmiddels alles van mijn Wishlist in mijn bezit. Uiteraard heb ik weer een aantal prachtige nieuwe items op mijn wishlist staan. Vandaag deel ik mijn Summer Wishlist. Benieuwd? Lees dan even verder.

Miss Dior Eau de Parfum € 64,72 – Dat ik dol ben op parfum weten jullie waarschijnlijk al. Altijd ben ik op zoek naar een heerlijk vrouwelijk en chique parfum dat mijn absolute favorieten, Giorgio Armani Sì en Annayake Myjabi, kan aanvullen. Onlangs rook ik in een parfumerie dit parfum van Dior. Een heerlijk chique warm parfum, love it!Pink Gellac Starter Set € 94,50 – Mijn schoonzusje kocht onlangs deze XL Starter Set van Pink Gellac. Hiermee kun je zelf eenvoudig gelnagels zetten die tot twee weken prachtig blijven zitten. Uiteraard heb ik het zelf ook uitgeprobeerd en ik kan verklappen dat het resultaat prachtig is en inderdaad bijna twee weken blijft zitten. Ik vind het resultaat zo mooi dat ik zelf ook graag zo’n set wil aanschaffen en het leuke is dat je de 6 kleurtjes die bij deze starters set inbegrepen zitten zelf mag kiezen!

Zilveren enkelbandje – Een klein zilveren kettinkje om je enkel vind ik zelf altijd erg leuk staan. Vooral onder een jurkje of net boven je sneaker. Ik heb nog geen specifiek exemplaar op het oog, maar ik zou graag een klein minimalistisch kettinkje willen zoals hierboven.

Rebecca Minkoff Chevron Quilted Love Cro € 254,95Ik kan nu toch wel zeggen dat ik van mijn schoenentik ben overgestapt naar een tassentik. Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn vriend mijn Michael Kors tas, waar ik nog steeds enorm blij mee ben. Dit is een zachtroze exemplaar en ik zou graag nog een kleine zwarte tas toevoegen aan mijn collectie tassen. Mijn oog is gevallen op deze tas van Rebecca Minkoff. Een prachtig exemplaar met prachtige stiksels en zilveren hardware.

Clinique 3-stappenplan – Meer dan een jaar geleden kreeg ik bij een bestelling een sample van het drie stappenplan van Clinique. Dat beviel erg goed en mei 2016 bestelde ik alleen stap 2 van Clinqiue, omdat ik die het fijnste vond en de hele serie toen te duur vond. Ik bestelde de grootverpakking van bijna 500 ml en nu, meer dan een jaar later, is deze bijna op. Qua huidverzorging zou ik graag overstappen op de hele lijn van Clique, de kortingsacties dus maar even goed in de gaten houden!

Dit waren de items die op dit moment op mijn wishlist staan. Vrijwel allemaal zijn ze aardig prijzig, maar dat is meestal met wishlist items toch? Anders had je ze allang aangeschaft.

Wat heb jij nog op je wishlist staan deze zomer?
 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge