STYLETONE BEAUTYBOX FEBRUARI 2017

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe StyleTone beautybox op je deurmat. Het thema van de maand februari is Welcome to the Circus. Speciaal om door de wintermaanden heen te komen en jezelf in de spotlights te zetten. Benieuwd naar de producten uit deze beautybox? Lees dan even verder.

De StyleTone beautybox is een box die elke maand bestaat uit minimaal 5 full-size producten. Deze box valt, afhankelijk van het soort abonnement dat je afsluit, elke maand, 3 maanden lang of een jaar lang door jouw brievenbus. Je hoeft dus ook niet thuis te wachten op het pakketje, wat echt ideaal is. Elke box heeft een bepaald thema. Dit keer is het Welcome to the Circus.

Naast de full-size producten bevat de box ook een boekje met uitleg over de producten en handige tips & tricks. Deze beautybox kost €12,50 per maand voor Nederlandse leden en € 15,00 voor Belgische leden. Afhankelijk van het soort abonnement dat je afsluit ontvang je ook nog een korting. Voor een bedrag van €12,50/€15,00 ontvang je dus elke maand een box vol leuke producten waarvan de waarde meerdere malen hoger ligt dan het bedrag dat je voor de box betaalt.

Dan nu de inhoud van de februari box:

Emité Diamond Heart Creme

Strobing is een nieuwe manier van contouren waar ik eerlijk gezegd niet echt ervaring mee heb. Strobing is een techniek waarbij je bepaalde delen van het gezicht nog wat meer benadrukt met highlighter. Deze crème helpt daarbij en is perfect om als basis onder je highlighter aan te brengen. De crème is iets wat stroef waardoor je highlighter beter pakt en er een mooie intense glow ontstaat. Prachtig! Het kan overigens ook zo worden aangebracht zonder extra highlighter. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het product wel wat vettig is.

Manna Kadar Lash Primer

Lash primer is een product waar ik al vaak over heb gehoord, maar dat ik zelf nog nooit heb geprobeerd. Dit product zou een goede basis moeten zijn om je mascara daarna perfect aan te brengen. Het zou je wimpers moeten verlengen en verzorgt ze ook nog eens. Daarnaast zou het verwijderen van mascara ook een stuk gemakkelijker zijn. Wie wil dat nou niet? Overigens is de primer ook los te gebruiken als een soort conditioner voor je wimpers. Ik ben erg benieuwd en ga dit product in een los artikel nog uitproberen!

Lord & Berry Supreme Eyeliner Smart Green

Ik ben echt dol op gekleurde eyeliners en was dan ook erg blij toen ik dit prachtige groene exemplaar van Lord & Berry ontving. Het is een fijn zacht potloodje dat erg goed gepigmenteerd is en is daarnaast ook nog eens waterproof, waardoor de houdbaarheid van je eyeliner een stuk langer is.

Nacomi Body Scrub Coffee

Toen ik de februari Beautybox opende werd ik verrast door de grote van de scrub die in deze editie zit. Een handmade koffie scrub van maar liefst 100 gram. Deze body scrub is gemaakt van coffee en is 100% vegan. Daarnaast bevat het veel verzorgende producten zoals arganolie en cacaoboter. Wanneer je de verpakking opent komt een sterke koffiegeur je al tegemoet. Ik ga dit product zeker uitproberen, maar dan wel op een dag waarbij ik zeker weet dat ik de deur niet uit hoef. Ik hoef niet persé de hele dag als een koffieboontje rond te lopen haha.

Manna Kadar Lip-Locked Priming Wand Joie

Twee producten van één merk in één box ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Deze Lip-Locked Priming Wand is een van de nieuwste producten van Manna Kadar. Ik ontving dit lipproduct in de kleur Joie, een prachtige paars roze matte lipkleur. Het product bevat een ingebouwde primer die je lippen hydrateert en daarnaast dus ook van een mooi kleurtje voorzien.

De prijzen van alle producten nog even op een rijtje:
Emité Diamond Heart Creme € 29,00
Manna Kadar Lash Primer € 19,95
Lord & Berry Supreme Eyeliner Smart Green € 18,00
Nacomi Body Scrub Coffee € 5,50
Manna Kadar Lip-Locked Priming Wand Joie € 22,50

Totale waarde StyleTone Beautybox februari 2017 € 94,95.

Het leuke aan de StyleTone Beautybox is dat hij full-size producten bevat van zowel bekende als onbekende merken. Daarnaast hebben de producten maar liefst een waarde van € 95,00 terwijl je er maar € 12,50/€15,00 voor betaalt. De beautybox is deze maand heel divers en bevat wederom allemaal zeer bruikbare producten.

Heb jij de StyleTone Beautybox al een keer geprobeerd? Zo niet, lijkt het jou wat?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge