STASH OPRUIMEN 2016

Door alle stash-opruimfilmpjes die ik de laatste tijd voorbij zag komen begon het bij mij ook te kriebelen om weer eens grondig door mijn make-up te gaan. Het was alweer een jaar geleden dat ik alles uitgezocht had en er zaten dan ook genoeg producten tussen die ik eigenlijk niet meer gebruikte. In een sneltreinvaart ging ik al mijn make-up door en gooide het nodige weg. Benieuwd? Lees dan even verder.

Mijn make-upstash zit in het welbekende Helmer ladekastje van Ikea met van die plastic verdelers erin. In de eerste lade bewaar ik al mijn gezichtsmake-up. Hier vind je mijn mascara’s, foundation, blushes, bronzers en poeders. Ik had hier vooral veel mascara’s liggen die ik niet fijn vond of die echt aan vervanging toe waren. Uit deze lade is dan ook het nodige weggegaan, waardoor ik zelfs een bakje over heb.

In de tweede lade heb ik mijn oogpotloden, eyeliners, wenkbrauwproducten en mono-oogschaduws zitten. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste tijd zo goed als nooit oogpotlood gebruik. Toch heb ik enkel de kleuren die ik echt niet zou gebruiken weggedaan. Wellicht dat ik het in de toekomst wat vaker ga gebruiken? Zonde om dan alles weg te hebben gedaan.

Mijn favoriete lade was altijd de lade met oogschaduw, maar tegenwoordig begint dat steeds meer de lade vol met lipproducten te worden. Ik had nog veel lipsticks van de Action die ik een keer uitgeprobeerd heb, maar die ik uiteindelijk toch niet zo fijn vond als bijvoorbeeld de Essence lipsticks. Daarnaast had ik nog veel oude lipglosses liggen die echt niet goed meer waren. Helaas waren ook mijn lipbutters van TBS niet goed meer… Ook met de indeling heb ik wat gerommeld. Mijn liquid lipsticks en lipsticks in de vorm van een potlood hebben hun eigen bakje gekregen. In mijn lipsticks was ik altijd aan het zoeken naar een bepaalde kleur en ik heb ze nu gesplitst in zachte en felle kleuren, wat een stuk overzichtelijker is.

De vierde lade is de lade waar ik mijn palettes in bewaar. Hier is ook bijna niks van weggegaan. Ik ben echt dol op mijn palettes van Sleek en mijn Naked palette! Binnenkort hoop ik mijn Naked familie uit te kunnen breiden, eerst nog even sparen haha.

In de laatste lade zitten al mijn nagel spulletjes. Hier heb ik alleen even een paar lakjes uit gehaald die waren uitgedroogd of die ik echt niet meer gebruikte.

Met dit alles ben ik denk ik een uurtje bezig geweest. Ik had verwacht dat het heel lang zou duren, maar het viel uiteindelijk toch best wel mee. Ik heb nog aardig wat weggedaan. Hoe fijn is het dan om weer een net opgeruimd laatje te openen?

Zoek jij regelmatig je spullen uit of heb je net als ik opeens een opruimdrang en ga je vervolgens als een tornado je kamer door?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “STASH OPRUIMEN 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge