SPORT: 7x Shorts

Sport shorts

Het wordt steeds warmer buiten en het is dan ook niet meer te doen om met een lange broek te gaan hardlopen. Het is tijd voor heerlijke luchtige broekjes. Ik zette een aantal leuke korte sportbroekjes voor je op een rijtje. Benieuwd? Lees dan even verder.

Roze Short – H&M. Het eerste broekje is een leuk knalroze sportbroekje van de H&M, die ik sinds kort ook in mijn bezit heb. In het echt is hij nog veel feller en rozer. Hij zit erg lekker en staat ook nog eens leuk. Dat alles voor maar €5,00.
Ruit met geel – Boohoo. Het patroontje van deze short vind ik erg leuk. Het model lijkt niet zo mooi, maar zeker bij zulke shorts zie je dat pas echt als je hem aan hebt. Het patroontje in combinatie met dat geel vind ik tof!
Blauw & Roze – Adidas. Dit broekje vind ik de leukste van allemaal. Het is een lekker luchtig stofje en het blauw met roze vind ik erg goed bij elkaar passen.
Paars gemêleerd – Nike. Het uiterlijk van dit broekje vind ik geweldig! Het enige jammere is de stof. Zelf loop ik altijd het liefste in van die dunne luchtige stof. Dit broekje is daarentegen wel veel draagbaarder voor overdag met een leuke top erboven.

Minty Sport – America Today. Het mintgroene sportbroekje vind ik echt stoer. Het model en de groene en zwarte kleur doen me een beetje denken aan boksen. Het handige aan dit broekje is dat er nog een strak broekje aan vast zit.

Pink Confetti – Nike. Het leuke aan dit broekje vind ik de subtiele roze details. Het is niet schreeuwerig en dat is soms ook wel fijn. Ook dit broekje heeft een strak broekje eronder.

Marble Short- Boohoo Het laatste broekje ziet er in eerste instantie niet echt leuk uit, maar ik zag het voorbijkomen op de website waarbij een model dit broekje aan had en dat stond toch wel erg leuk. Een lekker vrolijk zomers printje.

DSC_0103In mijn diary heb je misschien wel kunnen zien dat ik twee nieuwe sportbroekjes gekocht heb bij de H&M. Ze zitten erg lekker en ze waren ook nog eens goedkoop. Heerlijk luchtig om mee te lopen!

Wat voor sportkleding gebruik jij in de zomer?

liefs

Follow

3 thoughts on “SPORT: 7x Shorts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge