Solis Swiss Perfection föhn

Na een paar maanden deze föhn uitgetest te hebben moest ik er echt een artikel over schrijven. Ik ben zo blij met deze föhn. Tot nu toe had ik altijd een normale gewoon fijne föhn. Maar nu ik deze heb wil ik echt nooit geen andere meer. Het is een groot verschil met de ‘standaard’ föhn. Benieuwd naar het review? Lees dan even verder.

Deze föhn gebruik ik nu ongeveer 3 maanden. Maar na een keer gebruiken was ik al helemaal verkocht. Het begon eigenlijk al toen ik hem aan had gezet. Wat een enorme blaaskracht heeft deze föhn, WAUW! Hierdoor maakt hij wel wat herrie maar dat doet elke föhn.

Eerst even wat over het uiterlijk en de bediening van deze föhn:
Hij ziet er echt mooi uit, houdt makkelijk beet door de “deukjes” die in het handvat verwerkt zijn. De föhn is erg licht en makkelijk te gebruiken. Verder heeft het 3 verschillende warmte standen en 2 verschillende standen qua snelheden. Ook zit er een stylingmondstuk bij en heeft het een lang snoer wat ik zelf erg handig vind om mee te werken.

Het föhnen zelf:
Zoals ik al zei heeft deze föhn een enorme luchtdruk. Hierdoor wordt je haar snel droog en kan je je haar ook beter stylen. Met mijn oude föhn zag ik er altijd tegenop om heel mijn haar te föhnen. Dit omdat het altijd erg lang duurde en ik een tijd bezig was om met mijn borstel en föhn volume in mijn haar te krijgen en om het droog te föhnen. Maar deze föhn is gewoon heel fijn en zorgt ervoor dat je haar eruit ziet alsof je het bij de kapper hebt laten doen. Het glanst echt heel mooi na gebruik.

Ook heb ik mijn moeder mijn föhn een keer laten gebruiken. Zij heeft een stuk korter haar dan ik en ik was benieuwd of zij ook zo tevreden zou zijn. Dat heb ik geweten haha, inmiddels delen we de föhn samen wat ook prima gaat.

Deze föhn is verkrijgbaar in de webshop van John Beerens. Voor degene die John Beerens niet kennen: John Beerens is een bekende kapper en heeft de producten die hij fijn vind samengevoegd in een webshop. Deze föhn is dus een professionele föhn.
~Liefs Sandra

5 thoughts on “Solis Swiss Perfection föhn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge