SLEEK MATTE ME LIP CREAM – SHABBY SHIC

Liquid Lipsticks zijn al een tijdje razend populair en steeds meer merken brengen dit product op de markt in veel verschillende kleurtjes. Misschien weet je wel dat ik enorme fan ben van de oogschaduw palettes van Sleek. Sleek verkoopt ook matte lip creams, waar veel mensen erg enthousiast over zijn. Ik kocht een roze/paarse kleur en probeerde hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

Dit is de kleur Shabby Chic. Deze lip cream zit verpakt in een mooie vierkante verpakking met matzwarte dop en opdruk. De verpakking is doorzichtig waardoor je het kleurtje goed ziet, al wijkt die wel wat af van de daadwerkelijke kleur op je lippen, maar dat hangt natuurlijk ook af van je eigen lipkleur.

Shabby Chic is een prachtige koele roze/paarse kleur. Het product dekt al met een dun laagje en wanneer je even wacht droogt hij mooi mat op. Het aanbrengen gaat op zich prima, maar wanneer je knoeit of uitschiet moet je erg snel zijn. Wanneer het product opdroogt zit het muurvast en is corrigeren dus wel lastig. Dat betekent wel dat het product uren perfect op je lippen blijft zitten. Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat de lip cream iets wat plakkerig wordt wanneer het product nat wordt, maar wanneer het product droog is voel je hem bijna niet zitten.

Het kleurtje is echt prachtig, blijft lang zitten en heeft een mooie matte finish. Binnenkort ga ik zeker nog een paar kleurtjes uitproberen! Ik kocht Shabby Chic bij een Dio Drogisterij voor € 7,50, maar ze zijn ook gewoon online te bestellen.

Wat is jouw favoriete matte liquid lipstick?

 

liefs

Follow

One thought on “SLEEK MATTE ME LIP CREAM – SHABBY SHIC

  1. Ik heb Birthday suit die is ook echt prachtig. Vind zelf deze formule voor in de winter wel echt een beetje te droog. Ik ben fan van die van Colourpop, Lime Crime & Jeffrey Star.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge