Shoplog vakantie Barcelona & Fuerteventura

Ik ben net weer een paar daagjes terug van vakantie. Als eerste ben ik voor het eerst met mijn vriend op vakantie geweest. Echt heerlijk om een keer zonder ouders weg te gaan. Dit jaar had ik veel geluk en mocht ik ook nog 1.5 week mee met mijn schoonouders naar Spanje. Ik kon me redelijk inhouden en ben uiteindelijk met een beperkt aantal nieuwe spullen thuis gekomen. 

Deze pumps kocht ik als enige in Fuerteventura. Dit zijn mooie zwarte pumps met een relatief lage hak. In de zijkant is een patroontje gestanst wat ik zelf erg leuk vind. Daarnaast heeft het open tenen en er zit een grote strik aan de voorkant. Deze schoenen zitten heel erg lekker, al moeten ze bij mijn tenen nog ietsjes uitlopen. Ik kocht deze schoenen in een winkeltje waar ik de naam niet meer van weet voor maar €19,95.

Op één van de eerste dagen in Barcelona zijn we naar een groot outlet centrum geweest. Deze was te vergelijken met Bataviastad. Persoonlijk vind ik dat niet zo leuk en shop liever bijvoorbeeld in Barcelona zelf. Daar heb je vaak van die leuke goedkope winkeltjes. In een outlet centrum zijn vooral dure merken die afgeprijsd zijn, maar alsnog redelijk prijzig. Toen ik toevallig in een schoenenwinkeltje keek zag ik deze leuke schoenen, maar toen ik het merk zag durfde ik eigenlijk niet zo goed meer te kijken naar de prijs. Ik weet niet of het jullie wat zegt maar deze schoenen zijn van Andrea Morelli. Toen ik uiteindelijk wel keek zag ik tot mijn grote verbazing dat ze van €141,- voor €49,95 waren afgeprijsd. Je snapt waarschijnlijk wel dat ik deze niet kon laten liggen.

Als echte schoenenliefhebber ben je altijd overal op zoek naar nieuwe aanwinsten. Zo ook de dag dat we even gauw boodschappen gingen doen ik een grote supermarkt die toevallig in een groot winkelcentrum lag. Ik keek even gauw een winkel in en was opslag verliefd. Helaas moesten we gauw weg en besloot ik deze beauties uit mijn hoofd te zetten. Dit lukte alleen niet en ben later terug gegaan om ze gelijk in te slaan. Ik had heel veel geluk want het was het laatste paar en ook nog eens in mijn maat. Ik kocht deze roze schoenen bij Pimkie voor maar €15,- wat zeker een koopje is.

In dat zelfde winkelcentrum kocht ik ook deze Color Tattoos van Maybelline. Drie mooie kleurtjes waar ook nog een artikel over komt. Ik kocht deze voor €6,95 per stuk wat veel goedkoper is dan ik Nederland want hier betaal je er €10,50 voor.
Dit waren al mijn aankoopjes van mijn vakanties. Ik heb me dus nog redelijk goed ingehouden al zeg ik het zelf. Kopen jullie ook altijd schoenen als je op vakantie bent?~Liefs Sandra

4 thoughts on “Shoplog vakantie Barcelona & Fuerteventura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge