Shoplog London

Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorige week een weekje naar London geweest. Natuurlijk heb ik daar wat spulletjes gekocht die ik aan jullie wil laten zien.


Als eerste heb ik (natuurlijk) een I love London trui gekocht. Die kon niet ontbreken en voor een schokkende prijs van 12 pond moest ik hem meenemen. Ik ben een echte koukleum dus zal hem vaak dragen. (Ja mensen ik ben niet zo goed in opvouwen :$ )

Toen ik tijdens het shoppen een drogisterij binnen liep kwam ik een onbekend merk tegen. Namelijk Mua (Make Up Academy). Het was een goedkoop merk dus ik was wel benieuwd. Gelukkig lagen overal testers bij en tot mijn grote verbazing waren de trio’s echt heel goed gepigmenteerd net als de blush/highlighter. Alle 3 de producten waren 2.50 pond maar door een kortingsactie heb ik maar 5 pond voor deze 3 betaald.

                                 Blush/highlighter (het heeft wel wat weg van het color wheel van NYC)

Ik moet toegeven dat de verpakking wat minder is. Het ziet er best goedkoop uit. Maar het product is wel heel erg fijn en daar gaat het mij uiteindelijk om.
Tijdens het shoppen ben ik ongeveer heel London doorgereisd met de metro voor leuke kleding of een leuk onbekend merk. Maar het zat me erg tegen en kon niks leuks vinden. Uiteindelijk zijn we bij de H&M beland en heb ik toch nog wat leuke kleding kunnen kopen.

Zo zien de shorts er een beetje raar uit. Maar ze staan echt leuk met een strapless hemdje. (Die heb ik ook gekocht maar hij zit in de was dus vandaar dat ik hem niet laat zien) Als jullie hier nog een outfit of the day van willen zien hoor ik het graag. Voor de rest heb ik nog wat kleine dingetjes gekocht voor mijn vriend, broertje en ouders.
Ben jij al een keer in London geweest? Wat vond jij ervan?~Liefs Sandra

7 thoughts on “Shoplog London

 1. Leuke koopjes !!
  En je hebt ook een erg leuke blog!!
  Ik heb een vraagje, ik ben net begonnen mijn blog en begrijp daarom nog niet alles ervan.
  Jij hebt onder je blog staan lees meer..
  Daar ben ik ook mee bezig geweest maar krijg het niet voor elkaar. Kun jij mij vertellen hoe ik dat voor elkaar krijg?
  Ik heb de code's in het hulpprogramma wel al wel gevonden.

  Danielleeee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge