SHOPLOG KRUIDVAT 1+1 GRATIS OP ALLE MAKE UP

Afgelopen weekend was het eindelijk zover, de 1+1 gratis actie op alle make-up van de Kruidvat ging weer van start. Elk jaar wacht ik vol smart op deze actie om weer een aantal mooie producten in te slaan. Uiteraard is het me ook deze keer weer gelukt om met volle handen de winkel te verlaten. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan even verder.

In eerste instantie besloot ik gewoon via de webshop wat items te bestellen. Ik had er namelijk een zware week opzitten en was doodmoe. Na eerst 5 minuten in de wachtrij te hebben gestaan, ja echt een wachtrij om wat te mogen bestellen bij Kruidvat, duurde het zeker een uur voordat ik eruit was wat ik wilde hebben. Lipsticks vanaf een afstand kopen is nogal een dingetje en ik wilde zeker weten dat hetgeen wat ik bestelde ook echt iets voor mij was. Toen ik besloot dat het wel welletjes was en wilde gaan afrekenen kon ik tot mijn schrik mijn winkelmandje niet meer vinden. Had Kruidvat gewoon heel mijn winkelmandje leeggegooid. Toen was ik er wel even klaar mee en besloot ik toch maar even een bezoekje te brengen aan de winkel.

Ik had het heel druk verwacht in de winkel, maar dat viel echt reuze mee en ik kon op mijn gemakje rondkijken en de spullen pakken die ik wilde hebben. Uiteraard schrok ik me aan de kassa weer rot, maar hé ik had ook flink wat geld uitgespaard.

Als eerste kocht ik de Lipfinity Lip Colour van Maxfactor in een lichtroze kleur. Dit is een vloeibare lipstick waar je nog met een balsem overheen moet om hem zolang mogelijk te laten zitten. Ben erg benieuwd hoe dit product me bevalt. Uiteraard komt van alles in deze shoplog nog een review.

Ik kocht twee Super Liners van L’Oréal in een groene en een zwarte kleur. Hier heb ik al veel positieve reviews van voorbij zien komen en deze eyeliners zouden erg goed gepigmenteerd moeten zijn en makkelijk in gebruik door het fijne puntje. Vroeger gebruikte ik vrijwel alleen zulk soort eyeliners in pen vorm, de laatste tijd gebruik ik alleen maar eyeliners met een kwastje, ik weet eigenlijk ook niet waarom. Hopelijk zijn deze eyeliners perfect om een strakke wing met te trekken.

Toen ik in de schappen bij Catrice keek zag ik opeens deze Matte lippotloden. Zelf heb ik wel meer van zulke dikke lippotloden en over het algemeen ben ik daar erg tevreden over. Ik koos twee zachte kleurtjes uit.

Als laatste kocht ik nog twee lipsticks. Ik had verwacht dat ik echt moeite zou hebben met het kiezen, maar er waren uiteindelijk maar twee kleurtjes die ik mooi vond. Zowel bij Max Factor, Maybeline, Rimmel als L’Oréal zaten vrijwel alleen maar felle lipsticks in het assortiment en die draag ik gewoon niet zo vaak. Ik koos uiteindelijk voor een matte lipstick van Maybelline 987 Smoky Rose en een roze/paarse lipstick van Rimmel in de kleur 180 Vintage Pink.

Voor dit alles, inclusief een mascara van Maybelline die ik voor mijn moeder kocht was ik € 48,21 kwijt en had ik dus ook € 48,21 bespaard. Ik ben echt blij met al mijn aankoopjes en kan niet wachten om ze allemaal te proberen. Vroeger kocht ik een hele tas met ‘budget’ make up tijdens de 1+1 gratis actie. Tegenwoordig kies ik een aantal producten van luxe merken die door deze actie een stuk betaalbaarder zijn.

Heb jij nog gebruik gemaakt van de 1+1 gratis actie?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “SHOPLOG KRUIDVAT 1+1 GRATIS OP ALLE MAKE UP

  1. Ik heb 10 producten besteld en die ga ik binnenkort ophalen. Mijn winkelmandje was ook ineens weg, maar als je even had gewacht kwam hij ineens weer opduiken met alle items er gewoon in. Komt waarschijnlijk doordat er teveel bestellingen werden geplaatst. Ik heb ook aardig lang moeten wachten in de wachtrij, maar ik de winkel hebben ze toch nooit wat ik zoek dus ik ben erg blij met mijn buit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge