The shoes of: Mariah Carey

Dit is een artikel uit een serie artikelen die ik wil gaan maken. Deze artikelen gaan over schoenen, iets waar ik best verslaafd aan ben en erg leuk vind om van anderen te zien. In deze serie is de bedoeling dat ik 1x in de week een artikel ga schrijven over schoenen van beroemdheden. Dit kunnen hele schoenenkasten zijn of een bepaald paar schoenen in het algemeen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Vandaag is de schoenenkast van Mariah Carey aan de beurt. Aan de foto’s te zien is Mariah dol op schoenen. En in 2010 is ze een samenwerking met HSN aangegaan om haar eigen lifestyle collectie te lanceren. Maar dat terzijde nu de foto’s!

Okee wauw! Voor mij als ‘schoenverslaafde’ is dit een waar Walhallah. Moet je al die schoenen zien en ook nog eens op kleur gesorteerd. Maar wat voor dilemma moet het zijn als je elke ochtend deze kast binnen komt lopen? Welke schoenen zal je dit keer aan doen? Dit zit er echt prachtig uit en om eerlijk te zijn heb ik er geen woorden voor. En dan te bedenken dat ze ruim 1000 schoenen in bezit heeft. Hoeveel geld zou er wel niet in deze kast zitten? Onvoorstelbaar. Jammer genoeg zal zo’n kast voor mij altijd maar een droom blijven.

Jullie hebben een kijkje kunnen nemen in deze onwijs mooie kast, houden jullie ook zoveel van schoenen dat je als je langs een schoenenwinkel loopt eigenlijk toch even naar binnen moet om te kijken? En hoeveel paar schoenen hebben jullie? Laat het me weten =)
~liefs Sandra


<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3516068/beautybysandra?claim=cme38sjvcvu”>Follow my blog with Bloglovin</a>

One thought on “The shoes of: Mariah Carey

  1. Sinds kort heb ik ook een inloopkast. Normaal gesproken bewaarde ik al mijn schoenen, tassen en kleding in dozen in een opslagruimte. Ik heb zoveel spullen dat het niet in mijn kamer paste. Nu ben ik verhuisd naar een groter appartement in Amsterdam en heb ik een slaapkamer omgetoverd tot walk-in-closet. Ik heb 5 rekken van ieder 2 meter breed met jurkjes, jasjes en shirtjes, een want met al mijn jeans, broeken en rokjes en shors en rekken met intotaal 492 paar schoenen en ruim 700 tassen. Helaas geen designerspullen zoals bij Mariah, maar gewoon van Zara, nelly.com, Primark, River Island, Topshop, H&M, Mango, asos.com en zalando. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge