SCHWARZKOPF ESSENCE ULTÎME CRYSTAL SHINE FINISHING OIL

Aviary Photo_130997000905745722

Elke keer als ik in de Action loop ga ik op zoek naar nieuwe producten die ik nog niet kende. Ik kwam een haarolie tegen die er erg leuk uit zag en al heerlijk rook. Zelf heb ik al aardig wat haaroliën in mijn bezit, maar toch blijf ik op zoek naar dé perfecte haarolie die mijn haar er gezond en stralend uit laat zien. Benieuwd naar het resultaat van deze haarolie? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130997000647060200

Deze haarolie van Schwarzkopf zit in een mooie roze verpakking met een matte dop. De verpakking heeft een pompje wat ik erg handig vind. Ik heb namelijk diverse haaroliën waarbij er aan de bovenkant alleen en gat zit en je dus al gauw veel teveel product op je handen hebt. Dit pompje doseert goed en zorgt ervoor dat je geen product verspilt.

Aviary Photo_130997001139973460

Het product kan je op drie verschillende manieren gebruiken: 1: voor de shampoo voor ultralichte verzorgen, 2: Na de shampoo voor glans, 3: als beauty finish op droog haar.

Zelf breng ik het vrijwel altijd op droog haar aan omdat je dan het meeste resultaat ziet van het product. Deze flacon bevat maar liefst 75 ml waar je echt een hele tijd mee zal doen.

Aviary Photo_130997001507297440

Het product is een stuk vloeibaarder dan ik in eerste instantie had verwacht. Daardoor loopt het gemakkelijk van je handen af en moet je snel zijn met het aanbrengen van deze olie in je haar. Deze haarolie ruikt echt heerlijk en is, doordat het zo vloeibaar is, wel goed over je haar te verdelen.

collage haar

collage haar resultaat

Het resultaat van de olie is lastig vast te leggen, maar je ziet wel wat verschil. Mijn haar glanst wel degelijk meer, het ruikt heerlijk en wordt er ook nog eens een stuk gladder van. Je moet wel even oppassen dat je echt maar een heel klein beetje gebruikt, want anders kan het er al snel vettig uitzien en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling.

Aviary Photo_130997000905745722

De Crystal Shine Finishing Oil van Schwarzkopf is een fijn product wat je haar pluisvrij en glazend maakt en waardoor het ook nog eens heerlijk ruikt. Dit product is verkrijgbaar bij de Action voor € 2,99.

Gebruik jij een haarolie? Zo ja, welke kan jij me aanraden?

 

liefs

Follow

One thought on “SCHWARZKOPF ESSENCE ULTÎME CRYSTAL SHINE FINISHING OIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge