Schoenen, schoenen en nog veel meer schoenen…

Afgelopen weekend was ik het internet weer aan het afstruinen op zoek naar nieuwe pumps. Ik kwam best een aantal leuke schoenen tegen en deze wil ik even met jullie delen.

Dit zijn de schoenen die ik heb uitgezocht en een voor een onwijs gaaf vind. Ik zal dus even goed moeten kiezen voor wel paar (of misschien toch wel 2) ik ga. 
Welke schoen vind jij het mooiste?


~Liefs Sandra

8 thoughts on “Schoenen, schoenen en nog veel meer schoenen…

  1. Ik vind die suede hakken héél mooi! En die met die kurkenzool vind ik zo tof! Heb hem zelf gepast, maar dan de knalgroene versie. Helaas waren ze mij zelfs in maat 41 nog te klein! Heel jammer. Maar ze lopen heel goed verder. Ik ben fan van de eerste twee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge