Schoenen en even off-topic

Laatst schreef ik een artikel over schoenen. Ik was op zoek naar een paar leuke pumps en vroeg om jullie mening. Uiteindelijk zijn het deze schoenen geworden.

Ze worden als het goed is deze week geleverd en ik ben erg benieuwd! Bedankt allemaal voor jullie mening.
Nu nog even off-topic:
Vorige week dinsdag had ik een artikel geplaatst waarop ik zei dat de testweek voorbij was en ik gelijk weer artikelen ging plaatsen. Zoals jullie misschien gemerkt hebben zijn er daarna geen artikelen meer gekomen. Hiervoor mijn excuses. Er waren wat privé problemen waar ik het erg moeilijk mee had en hierdoor heb ik geen artikelen geplaatst. Dit probleem is nog niet opgelost maar ik kan me er nu wel makkelijker overheen zetten en daarom beloof ik nu (echt) dat weer artikelen ga posten want ik heb er hardstikke veel zin in!


~Liefs Sandra

6 thoughts on “Schoenen en even off-topic

    1. Bij Neckermann, normaal was ik daar nooit opgekomen. Maar kwam er via google op en ben nu toch wel blij dat ik even gekeken heb haha.

      Ah dat is lief, dankje. Ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk artikelen te plaatsen =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge