Rustige chique kerstnagels

Zelf ben ik heel erg van de glitters en rode nagellak met kerst. Het kan maar niet glitterig genoeg zijn, maar ik snap dat er ook mensen zijn die daar niet van houden. Speciaal voor hun vandaag rustige maar toch chique nagels. 

Ik ben begonnen met een goudbruine nagellak. Hiervan heb ik 2 laagjes aangebracht. Welk merk het is weet ik helaas niet, omdat ik een lakje van een vriendin gebruikt heb. Vervolgens heb ik dit even goed laten drogen, wat voor mij erg lastig is aangezien ik normaal altijd mijn nagellak verpest doordat ik er te snel even aan wil voelen of het al droog is. Dit keer is het allemaal goed gegaan en kon ik aan de slag met mijn geliefde Konad spulletjes.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor M65. Het plaatje linksonderin. Deze had ik nog nooit gebruikt en hij leek me erg leuk. Het resultaat vind ik zelf erg leuk, al zal ik dit niet tijdens kerst dragen omdat ik ga voor mijn rode nagellak.
Hoe zien jullie nagels eruit met kerst?~Liefs Sandra

9 thoughts on “Rustige chique kerstnagels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge