RIMMEL WAKE ME UP FOUNDATION – IVORY

Aviary Photo_130826356652678770

Al een hele tijd ben ik op zoek naar een foundation die goed bij mijn huidskleur past. Elke keer wanneer ik denk een goede kleur gevonden te hebben blijkt hij toch veel rozer dan in eerste instantie gedacht. Ik heb veel positieve reviews gelezen van de Wake Me Up foundation van Rimmel en was benieuwd hoe hij mijn huid eruit zou laten zien. Ik kocht de lichtste kleur en probeerde hem uit. Benieuwd? Lees dan even verder.

De Verpakking

Aviary Photo_130826356883295389

De foundation zit in een mooie glazen flacon die een subtiele zandlopervorm heeft. De fles heeft een witte met oranje opdruk en die oranje tint komt ook weer terug in de opvallende oranje dop. Zelf had ik liever een wat chiquere dop gezien, maar dit is wel hetgene waar je de foundation aan herkent.

Het Product

Aviary Photo_130988348591233716

De foundation brengt gemakkelijk aan. Een stippling brush zorgt voor een heel dekkend en egaal resultaat. Voor een wat natuurlijker resultaat kun je de foundation het beste met je vingers aanbrengen. Zelf heb ik de lichtste kleur gekozen en ondanks dat ik niet heel licht ben is het voor mij de goede kleur. Wat betekend dat hij waarschijnlijk voor veel dames met een lichte huid te donker is. De foundation ruikt heerlijk en dekt daarnaast ook goed. Hij heeft een hele kleine shimmer waardoor je huid er mooi en gezond uitziet. Na het gebruik van deze foundation zou ik zelf nog wel iets van blush of bronzingpowder gebruiken, want zoals je kunt zien op bovenstaande foto zorgt de foundation voor een egaal canvas. Je moet alleen even goed oppassen met een droge huid, want het kan zijn dat de velletjes dan een beetje zichtbaar worden.

De foundation zelf blijft goed zitten en hoef je gedurende de dag niet meer bij te werken. Tijdens een avondje stappen was het wel even nodig om een keer extra bij te poederen, maar dat is omdat het binnen enorm heet was. Vrijwel geen enkele foundation is daartoe bestand.

Aviary Photo_130823899798536368

Ik ben erg tevreden over deze foundation. Hij matcht redelijk goed bij mijn huid, zorgt ervoor dat al mijn roodheden en oneffenheden verdwijnen en blijft ook nog eens goed zitten. De Wake Me Up foundation is verkrijgbaar bij de drogisterij voor € 12,99.

Welke foundation, met een gele ondertoon, kan jij me zeker aanraden?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge