PRIMARK DUPE INVISIBOBBLE HAARELASTIEK

De haarelastiekjes van Invisibobble zijn inmiddels al een tijdje verkrijgbaar in Nederland en velen zijn hier erg enthousiast over. De Invisibobble is een plastic haarelastiekje in de vorm van een spiraal dat geen afdruk in je haar achterlaat en hoofdpijn bij een strakke staart zou moeten voorkomen. Bij de Primark kwam ik de budget versie van deze elastiekjes tegen en ik nam ze mee om uit te proberen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Zelf gebruikte ik altijd haarelastiekjes zonder ijzertje, omdat dit toch wel erg slecht is voor je haar en daarnaast ook trekt aan je haar, wat niet prettig is. Mijn haar is best dik en daardoor blijven staarten bij mij nooit zo goed zitten en vooral niet tijdens het sporten. Ook springen ze bij mij te pas en te onpas kapot.

Dit soort elastiekje zou knikken in je haar moeten voorkomen, zou het haar niet beschadigen, hoofdpijn moeten voorkomen en een stuk beter blijven zitten dan een normaal elastiekje. Dat klinkt goed!

De set die ik bij de Primark kocht bevat 12 elastiekjes voor slechts € 1,50, wat echt geen geld is in vergelijking met de originele die € 4,95 per 3 stuks kosten.

Het elastiekje is erg flexibel en rekt gemakkelijk uit, maar neemt na gebruik ook weer zijn oorspronkelijke vorm aan. Wanneer je er een staart mee maakt merk je al snel dat hij een stuk minder strak zit dan een normaal elastiek en daardoor ook niet zo aan je haren trekt. Daarentegen zit hij wel erg stevig doordat hij als het ware verweven zit in je haar, zelfs tijdens het sporten zakt hij bijna niet uit, wat bij mijn normale elastiekjes wel gebeurt. De knik in mijn haar voorkomt hij niet, maar het is wel een stuk minder dan normaal en ach dat vind ik eigenlijk ook niet zo erg.

Het elastiekje zit prettig en blijft ook goed op zijn plek zitten. Daarnaast zijn ze niet kapot te krijgen en raak ik ze gek genoeg niet kwijt. Zelf heb ik de neiging om elastiekjes om mijn pols te doen en normale elastiekjes willen je pols nog wel eens afknellen, ook dat doen deze elastiekjes niet. Ik ben fan en ben benieuwd of de originele nog fijner zijn, dus die ga ik binnenkort ook zeker uitproberen.

 

liefs

Follow

2 thoughts on “PRIMARK DUPE INVISIBOBBLE HAARELASTIEK

  1. Fijn zijn deze hè. Ik heb ze ook en ook de originele heb ik. Die zijn er in heel veel kleurtjes,dus keuze genoeg. Op de site van John Beerens en karlijnsshop kan je bestellen voor 30 euro en dan verzenden ze je bestelling gratis. Dit zijn trouwens kapperssites met goede haarelastiekjes. En ze hebben er ook goede haarborstels. Ik zou deze eens bestellen. Het heet tangle teezer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge