PLOG ZONDAG 26 JUNI

collage

Afgelopen zondag was een heel productief dagje. Ik was redelijk vroeg mijn bed uit en ben de hele dag druk bezig geweest met van alles en nog wat. Het was helaas heel slecht weer waardoor ik geen foto’s heb kunnen maken. Wel heb ik mijn benen weer geëpileerd, een van de dingen waar ik echt oprecht een hekel aan heb. Benieuwd naar mijn dag? Lees dan even verder.

foto 3

Ik stond rond een uur of half 9 op en at daarna even gauw een beschuitje met pasta. Vervolgens maakte ik een planning met de artikelen die ik komende drie weken online wil zetten. Ik ga aankomende zondag al op vakantie en moest dus hard vooruit werken om alles voor elkaar te krijgen. Om mijn planning nog overzichtelijker te maken maakte ik daarnaast gebruik van een Desk Planner. Hierover kun je binnenkort meer lezen.

foto 1

Ik ging even gauw naar de winkel en daar kocht ik deze fruitbeker. Ik kocht hem bij de Xenos voor €4,00 als ik me niet vergis. In het filter kun je bijvoorbeeld stukjes aardbei, citroen, sinasappel enz. indoen. Hierdoor krijgt je water een heerlijk smaakje en is het ook nog best gezond. Ik vulde hem gelijk met een paar stukjes aardbei. Echt heerlijk!

foto 6

Ik draag vandaag het Just parfum van Just Cavalli. Echt een van mijn favorieten geuren! Ik weet dat ik volgende week pas op vakantie ga, maar ik vind het altijd fijn om alvast even wat kleding uit te zoeken en apart te leggen. Ik ben namelijk iemand die altijd op het laatste moment precies die kledingstukken mee wil nemen die net in de was zitten. Daarnaast keek ik ook nog de New York vlogs terug van Martine. Wat gaaf zeg, daar zou ik ooit ook graag nog een keer naartoe willen.

foto 5

Intussen brak het noodweer los en regende het echt enorm hard. Ik had in de planning staan om veel foto’s van artikelen te maken en om samen met mijn vriend wat outfitfoto’s te schieten, maar dat ging dus helaas niet door. Ik schreef wel alvast veel artikelen zodat ik straks alleen nog de foto’s bij hoef te voegen. Hoe mooi is deze Michael Kors tas trouwens? Dit is het model Daniela in de kleur Blossom. Prachtig, wellicht dat ik deze binnenkort aanschaf.

FOTO 4

Sinds kort volg ik Alboe op YouTube. Op dit kanaal vlogt Kim Jacobs over haar zwangerschap. Echt een hele knappe vrouw en zo leuk om te kijken! Ik zag bij haar deze zakdoekjes die ze bij de Zeeman kocht en gebruikt als sjaaltje. Dit vond ik zo leuk staan dat ik zelf ook op zoek ging bij de Zeeman, maar kon ze niet vinden. Ik stuurde deze foto naar mijn vriend, omdat hij maar niet begreep wat ik bedoelde. Nog iets wat ik vooruitgeschoven had was het invullen van mijn functioneringsformulier. Een draak van een vragenlijst vol met diepgaande vragen… Wat een drama is dat om in te vullen zeg.

foto 2

Al een tijdje epileer ik mijn benen in plaats van ze te scheren. Normaal gesproken doe ik het gewoon één keer in de week zodat ik elke keer maar een paar haartjes mee pak, het zo bijgehouden blijft en het een stuk minder zeer doet. Nu had ik het echter al even uitgesteld en dat was ook goed te merken. Het deed een stuk zeerder dan normaal, maar ik heb het weer overleefd. Alles voor benen zo zacht als babybilletjes! Hoe gaaf zijn deze haarelastiekjes? Ik draag echt geen ander elastiekje meer…

Uiteindelijk heb ik een stuk of 4 artikelen helemaal kunnen afronden en inplannen en ook van een aantal artikelen de tekst al geschreven. Ik heb er vertrouwen in dat ik alle artikelen voor de komende drie weken optijd af ga krijgen. De rest van de avond heb ik heerlijk rustig samen met mijn vriend op de bank tv gekeken. De vakantie begint steeds dichterbij te komen en ik heb er echt onwijs veel zin in!

Aankomende week moet ik twee volle dagen bij mijn stage werken en nog drie ochtendjes bij mijn bijbaantje. Vrijdag wordt mijn vriend alweer 23, zaterdag de laatste dingetjes doen en zorgen dat we klaar voor vertrek zijn en vanaf zondag heerlijk 12 daagjes genieten in Kos!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge