PLOG ZATERDAG 21 OKTOBER: UITRUSTEN, RADLER & BEDROOM GOALS

collage-plog

Afgelopen zaterdag was de eerste zaterdag sinds tijden dat ik niet hoefde te werken en niet hoefde te leren. Ik had gewoon een hele dag die ik zelf in kon vullen, hoe lekker is dat! Ik heb heerlijk met mijn moeder film gekeken, heb wat artikelen geschreven en ben ’s avonds samen met mijn vriend gaan oppassen. Benieuwd? Lees dan even verder.

plog-zaterdag-1

Ik ben de laatste tijd zo druk bezig geweest dat ik onwijs moe was. Van de mogelijkheid om uit te slapen heb ik dan ook zeker gebruik gemaakt en ik werd pas om een uur of 10 wakker, heerlijk!

Mijn ontbijt bestond uit een schaaltje Griekse Yoghurt. Dit eet ik sinds een tijdje en het bevalt eigenlijk best wel goed.

plog-zaterdag-2

(links) Dit was vandaag. Heerlijk uitgerust op de bank. Dat in tegenstellig tot vorige week waarbij ik toen de hele week volop in de boeken zat. Echt even een momentje om te ontspannen en te genieten van alle vrije tijd.

plog-zaterdag-3

Daarna ging ik volop aan de slag voor mijn blog. Ik had er enorm veel zin in en heb honderden foto’s gemaakt van producten en heb ik mijn computer wat opgeschoond.

Ik had echt enorm veel zin in Kip Kerrie salade en mijn moeder nam heerlijke broodjes en Kip Kerrie salade voor me mee. Jammy!

plog-zaterdag-4

Voor ik het wist was middag voorbij en was het tijd om samen met mijn vriend te gaan oppassen. Op dat oppasadres woont een hond, Senna, die aandacht heerlijk vind en de hele avond zo dicht mogelijk tegen de bank aan komt knuffelen, om gezellig bij je te liggen. <3

plog-zaterdag-5

Heerlijk gezellig met de openhaard aan. Ik ben echt dol op het koude weer en dan vooral de gezelligheid van de openhaard, chocomel en lekker knus op de bank onder een kleedje films kijken.

Eenmaal weer thuis aangekomen pakte ik nog een Radler. Dit is de variant met grapefruit en ananas, love it!

plog-zaterdag-6

Op Instagram heb ik meerdere malen een grof gebreide sprei voorbij zien komen. Ik vind dit zo onwijs gaaf! Hoe mooi is deze slaapkamer, als ik zo’n slaapkamer zou hebben, wauw!

Mijn vriend stuurde deze foto van dit hondje. Hoe schattig ziet hij eruit?

Dit was mijn plog alweer. Ik heb heerlijk genoten van mijn vrije dag en kon het stiekem toch ook wel erg goed gebruiken. Deze week heb ik alweer drie volle dagen gewerkt en vandaag heb ik lekker een vrije dag om met mijn vriend af te spreken en wat artikelen te schrijven. Morgen ga ik naar de Primark in Eindhoven waar ik erg veel zin in heb!

Ga jij nog leuke dingen doen deze week?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge