PLOG ZATERDAG 11 FEBRUARI: HARD SPORTEN, SNEEUW EN VEEL LEKKER ETEN

Nu ik weer fulltime werk merk ik pas hoe kostbaar vrije tijd is en hoe snel het weekend voorbij gaat. Afgelopen zaterdag stond in het teken van optimaal genieten. ’s Ochtends sportte ik hard om vervolgens de rest van de dag allemaal lekkere dingen te eten. Ook werd de wereld weer bedekt met een laagje sneeuw. Benieuwd? Lees dan even verder.

Het liefste sport ik ’s ochtends vroeg. Dan heb ik de meeste energie en kan ik makkelijker grotere afstanden hardlopen door een licht ontbijtje. Ik had in mijn hoofd om weer minimaal 7 km hard te lopen en dat ging best wel goed. Voldaan sloot ik 7,5 km af binnen de 45 minuten. Daarna heb ik nog een half uur andere cardio oefeningen gedaan en ik moet zeggen dat ik daarna echt gesloopt was.

Ik ontving een heerlijk parfum. Echt iets anders dan ik normaal gesproken draag, maar wel echt onwijs lekker. Zeker een nieuwe favoriet!

Mijn moeder had tompoucen bij de Hema meegenomen. Dit vind ik echt de allerlekkerste tompoucen die er bestaan!

Het sneeuwde! Echt bizar hoe het weer kan wisselen. Daarnaast probeerde ik de fluffy lashes van de Beautygloss Eyelure lijn. Binnenkort hierover meer. Ik kan al wel verklappen dat ik nog even flink moet oefenen met het netjes plakken van de wimpers.

Mijn vriend verbleef drie dagen in een hotel en ik was toch wel erg blij toen hij weer thuis was. We maakten een heerlijke tonijnsalade met ei, ui en feta. Daarna ging ik nog even hard aan de slag met het maken van foto’s voor de artikelen van deze week.

’s Avonds nam ik mijn vriend als verrassing mee naar Ribsfactory, een steakhouse in Breda. We waren hier nog nooit geweest, maar mijn vriend is echt dol op vlees. Ik daarentegen niet zo, maar de hamburger die hier op de kaart stond was echt heerlijk. Het werd geserveerd met verse frietjes en truffelmayonaise. Het toetje was ook zeer geslaagd. Twee enorme stukken brownie, mokka ijs en een toef slagroom. Echt heel erg lekker! Ik zat daarna wel echt onwijs vol, maar dat was het zeker waard.

Ik wilde in eerste instantie daarna naar de film, maar de film die we wilden zien, Spit, draaide pas vanaf 10 uur en aangezien we al om 8 uur klaar waren met eten besloten we om lekker naar huis te gaan en op bed nog even wat tv te kijken.

Aankomende week werk ik weer 4 dagen bij het accountantskantoor. De vijfde dag ga ik weer hard aan de slag voor onze afstudeeropdracht. Zaterdag ga ik met mijn vriend naar Amsterdam om zijn telefoon te laten maken en ’s avonds gaan we uit eten met zijn familie. Zondag is mijn vrije dag en zal ik weer hard aan de slag gaan voor mijn blog. Tussendoor ga ik uiteraard ook weer twee keer sporten. Een drukke, maar ook leuke week!

Ga jij aankomende week nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

One thought on “PLOG ZATERDAG 11 FEBRUARI: HARD SPORTEN, SNEEUW EN VEEL LEKKER ETEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge