PLOG WEEKEND: CHOCOLADE LAVA CAKE, SPORTEN & FEESTJE

Afgelopen weekend was een druk weekend waarin ik sportte, naar een feestje ging en bezig was met mijn afstudeeropdracht. Het weekend was dan helaas ook zo weer voorbij. Benieuwd? Lees dan even verder.

De dag begin ik voor de verandering eens met twee beschuitjes met Nutella. Vervolgens stap ik in de auto om naar m’n afstudeerbedrijf te gaan. Helaas wel weer even in de file.

De vraag van vandaag: Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn? Dit vind ik echt een lastige. Gedachtes kunnen lezen lijkt me soms wel handig, al vraag ik me af of ik het wel echt wil weten. Ik denk dat ik dan toch voor onzichtbaar ga. Hoe leuk is het om iemand stiekem te kietelen zonder dat hij/zij je ziet?

Wanneer ik weer in de auto naar huis wil stappen zie ik opeens deze perfect ronde kilometerstand. Hoe toevallig?

Thuis eet ik even gauw wat, om vervolgens samen met mijn vriend naar de sportschool te gaan. Daar loop ik met veel pijn en moeite 5 kilometer op de hardloopband. Ik merk dat ik de laatste tijd veel moeite heb om in de sportschool hard te lopen. Buiten vind ik veel fijner omdat het daar niet zo warm is… Wat ben ik blij als het ’s avonds weer wat langer licht is. Maar goed de 5 kilometer is weer volbracht. ’s Avonds hadden mijn vriend en ik een verjaardag van zijn neef en eenmaal thuis vielen vervolgens al vroeg in slaap…

Zaterdagochtend begin ik de dag met een croissantje met oude kaas en eentje met Nutella, jummy! Vervolgens ging ik verder met een cursus die ik voor mijn werk moet volgen, wat een drama ding zeg…

Ik maakte een planning voor deze week en kocht twee highlighters bij de Action die blijkbaar erg goed zijn. Ik ben benieuwd! Wat een wazige foto’s trouwens? Ik weet ook even niet hoe dat komt…

Ik ga naar mijn vriend en ik neem mee….. Een enorme hutkoffer haha.

Het Guilty Pleasures kookboek dat ik voor kerst kreeg nam ik mee en eindelijk probeerde ik een recept uit. Ik koos voor de Chocolade Lava Cake en die was echt verrukkelijk!

’s Avonds hadden we een feestje van een vriend van mijn vriend, maar eerst las ik het boek Judas uit. Wat een goed boek is dat zeg, review komt eraan! In eerste instantie zag ik een beetje op tegen het feestje, omdat ik zo goed als niemand kende, maar uiteindelijk was het echt best wel gezellig.

Zondag hebben we heerlijk rustig aan gedaan en voor we het wisten was het weekend alweer voorbij. Aankomend weekend hebben we helemaal geen plannen, dus dat is ook weleens een keer fijn!

Ga jij aankomend weekend nog wat leuks doen?

 

liefs

Follow

One thought on “PLOG WEEKEND: CHOCOLADE LAVA CAKE, SPORTEN & FEESTJE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge