PLOG: HARDLOPEN, KLEDING VERKOPEN & KOEIEN OPJAGEN

Afgelopen zondag was voor mij geen luierdagje, maar ben ik erg actief geweest. Ik begon de dag met een rondje hardlopen, ik maakte foto’s voor artikelen en ik ging samen met mijn vriend en hun hond Yara een stuk wandelen. Benieuwd? Lees dan even verder.

Ik heb een grote schoonmaak gehouden in mijn kledingkast en doe een aantal items, met pijn in mijn hart, weg. Deze verkoop ik op United Waredrobe. Echt een aanrader om zowel koopjes te scoren als om je eigen kleding te verkopen.

Dit schilderij kwam binnen. Is het niet prachtig? Hierover binnenkort meer.

’s Ochtends ontbijten met een schaaltje yoghurt, om vervolgens weer een stuk te gaan hardlopen. Ik liep 9 kilometer, maar heb tussendoor wel twee keer gewandeld omdat ik verzuurde kuiten kreeg en ik niets wil forceren met de wedstrijd in aantocht.

Het was erg lekker weer en mijn vriend en ik gingen samen met hun hond Yara een stukje wandelen. Hoe mooi geconcentreerd kijkt ze hier naar haar bal?

Het grote kleine draakje is dol op zwemmen.

En op graven. Zodra ze zand zie begint ze met het ingraven van haar bal.

Joehoee komen jullie nog?

Hoe mooi is de natuurlijk eigenlijk! Ik moet eerlijk toegeven dat ik daar veel te weinig bij stil sta.

Yara is een bange schijterd en begint daarom om alles wat beweegt, op honden en vogels na, te blaffen om erop af te rennen. Zo ook op deze grote makker. Ze snapt alleen niet dat die koe hard opspringt en haar zo kan vertrappen. Gelukkig is het dit keer weer allemaal goed gegaan 🙂

’s Avonds hebben we heerlijk rustig aan gedaan op de bank en toen was het weekend helaas alweer voorbij. Aankomende week ben ik weer druk met werk, afstuderen en moet ik nog een stageverslag schrijven. Drukdrukdruk dus. Ben blij als het weer weekend is!

Heb jij nog plannen voor deze week?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “PLOG: HARDLOPEN, KLEDING VERKOPEN & KOEIEN OPJAGEN

  1. Wat een heerlijk dagje zo, goede tip om je kleding op die manier te verkopen!
    En wat fijn lekker een wandeling maken met de hond, zeker in zo’n mooi natuur gebied.
    Liefs,
    Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge