PLOG 4 SEPTEMBER – DE DAG VAN AFSLUITDIJK-OPEN

collage plog

Dit zou een plog moeten zijn van mijn hardloopavontuur van gisteren. Maandenlang heb ik mezelf voorbereid en heb ik naar deze dag toegeleefd. Helaas liep het allemaal iets anders dan ik van tevoren had gedacht. Benieuwd naar mijn zondag? Lees dan even verder.

plog 1

Het begon eigenlijk zaterdagavond al. Ik had al mijn spulletjes al helemaal klaargezet en was voor mijn doen erg vroeg naar bed gegaan, half 10. Mijn vriend kon nog niet slapen dus bleef even wakker. Toen ik al een paar uur lag te slapen maakte hij me wakker met de mededeling dat de grote wedstrijd voor mij was afgelast. Ik dacht in eerste instantie dat hij een flauwe grap maakte, maar helaas was dat niet het geval. Vanwege het slechte weer dat voorspeld werd was besloten om het evenement af te lassen. Dat was een flinke domper en ik moet eerlijk toegeven dat het ook best even geduurd heeft voordat ik mezelf daaroverheen kon zetten.

De dag erna was ik om half 8 al klaarwakker en na een uurtje in bed gelegen te hebben met opengesperde ogen besloot ik toch maar om eruit te gaan. Om vervolgens een schaaltje yoghurt naar binnen te werken tijdens het kijken van een aantal vlogs.

plog 2

Opeens is dan de dag die je helemaal volgepland had vrij. Tjaa wat moet je dan gaan doen? Ik besloot om maar even naar de sportschool te gaan waar ik mezelf in 1,5 uur helemaal afgemat heb. Heerlijk gevoel is dat toch altijd. Eenmaal weer terug bij de auto viel me pas op dat er weer een rond getal stond op mijn km teller. Ik kocht hem zo’n 1,5 jaar geleden met ruim 126000 km op de teller. Het gaat echt hard!

plog 3

Vriendjelief had met de leftovers van de avond ervoor een heerlijke lunch gemaakt. Pasta met pesto, jummy! Daarna besloot ik maar om alvast wat huiswerk te gaan doen, zodat ik de rest van de week wat meer tijd had voor andere dingen.

plog 4

Tussendoor even een break om F1 te kijken. Yara vind het allemaal niet zo interessant. Die is vooral uitgeput na zo’n 25 km met mijn schoonvader mee te hebben hardgelopen. Doet ze toch maar even!

plog 5

Op bed nog maar even verder met het lezen van privaatrecht. Best lastig allemaal waardoor het even duurt voordat ik me door de stof heen heb geworsteld. Tussendoor komt mijn vriend nog even kijken hoe het gaat en mij een lekker stukje boterkoek brengen.

plog 6

We hadden van tevoren afgesproken om na afloop van de hardloopwedstrijd bij de pakkenkoekenboot te gaan eten om te vieren dat ik hem uitgelopen had. Het hardlopen ging helaas niet door, maar we besloten wel om toch heerlijk bij de pannenkoekenboot te gaan eten. Zonder naar de kaart te kijken wist ik al wat ik zou nemen, wat echt een bijzonderheid is voor zo’n treuzelkont als ik. Ik koos voor de pizzapannenkoek met tonijn. Echt heerlijk!

Dat was mijn zondag die er helaas heel anders uitzag dan in eerste instantie de bedoeling was. Ik ben erg benieuwd wanneer de volgende data is en tot die tijd blijf ik nog maar even hard trainen.

Hoe was jouw weekend?

 

liefs

Follow

3 thoughts on “PLOG 4 SEPTEMBER – DE DAG VAN AFSLUITDIJK-OPEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge