PINTEREST BEDROOM INSPIRATION

Momenteel slaap ik op een matrasje op de grond in mijn lege kamer. Ik ben mijn kamer namelijk flink aan het veranderen. Het drukke felgekleurde behang is van de muur en vanaf volgende week ligt er ook een andere vloer in. Inmiddels heb ik veel inspiratie opgedaan voor de nieuwe inrichting en het leek me leuk deze met jullie te delen. Benieuwd? Lees dan even verder.

De eerste collage is een perfect voorbeeld van hoe ik mijn kamer graag zou willen. De groene tint op de muur is iets wat ik heel erg mooi vind. Zeker in combinatie met de grijze vloer. De rest van mijn kamer wil ik inrichten met witte meubelen, die ik nog heb uit mijn ‘oude’ kamer. Hierdoor krijgt het geheel een frisse rustige uitstraling. De verdere aankleding van mijn kamer zou wil graag willen doen met accessoires in de kleuren wit, rosé goud,zwart en eventueel met een marmerprint.

Ook heb ik een nieuw tweepersoonsbed besteld. Deze gaat nogal een groot deel van de kamer in beslag nemen en beddengoed is voor de uitstraling van mijn kamer dan ook erg belangrijk. Ik ben dol op grafische prints in subtiele kleuren, wat uiteindelijk voor een rustig geheel zorgt. Daarnaast vind ik de grof gebreide spreien voor op bed ook echt prachtig, maar helaas heb ik nog niks kunnen vinden wat minder dan €200 kost, en dat heb ik er echt niet voor over.

Natuurtinten, rustig, licht & fris met roségouden details, dat is denk ik wel een goede samenvatting van hoe mijn kamer er over een paar weekjes hopelijk uit gaat zien. Als jullie het leuk vinden kan ik over een aantal weken het eindresultaat laten zien!

Heeft iemand nog tips waar ik zo’n gebreide sprei voor een redelijk normale prijs kan krijgen? Laat het dan alsjeblieft achter in de reacties, daar zal je me heel blij mee maken!

 

liefs

Follow

3 thoughts on “PINTEREST BEDROOM INSPIRATION

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge