PARFUM YSL BLACK OPIUM

Ik ben echt gek op parfum en kan geen parfumerie voorbij lopen zonder even te ruiken. Normaal gesproken ga ik standaard voor de zoete zachte warme geuren, wat echt mijn ding is. Dit keer wist een wat zwaarder parfum me te overtuigen. En niet alleen mij, want mij oma draagt inmiddels ook niks anders meer. Benieuwd? Lees dan even verder.

De verpakking

Het parfum zit in een prachtige luxe en stijlvolle flacon, welke prachtig twinkelt in het licht door de blauwgrijze glitters die over de gehele flacon zitten. In het midden zit een venstertje waar je de roze-oranjekleurige vloeistof kunt zien.

De geur

Topnoten: roze peper, oranjebloesem & peer
Hartnoten: koffie, jasmijn, amandel & zoethout
Basisnoten: vanille, patchouli, ceder & kasjmier hout

Koffie in parfum? Ja het is echt zo, maar wees niet bang niemand wil ruiken naar een vers gezette bak koffie. Het is een heerlijk zwoel warm en zoet parfum. Een wat zwaardere sensuele geur perfect voor een avondje uit of een afspraakje. Het parfum is niet overdreven sterk, maar blijf je wel de hele dag goed ruiken.

Ondanks dat ik normaal gesproken niet zo van de wat zwaardere parfums ben, is dit toch wel echt een grote favoriet geworden. Zoals ik al zei, niet alleen van mij, maar ook van mijn oma die dit parfum non-stop draagt en er inmiddels al een aantal flacons van versleten heeft. Dit parfum is o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL voor een adviesprijs van € 101,45 voor 50 ml. Mocht je dit parfum willen, hij doet altijd mee in de kortingsacties, dus dan kun je hem, net als ik, voor stukken minder inslaan.

Wat is jouw favoriete parfum voor een avondje uit?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge