Parfum: Wild Pearl by Naomi Campbell

Ik vind het erg belangrijk om lekker te ruiken. Ik heb ook eigenlijk altijd parfum op, behalve als ik ga werken. Maar op een of andere manier koop ik niet zo snel parfum. Het is niet zo dat ik niets lekker vind, maar ik geef het steeds liever uit aan make-up. Het laatste luchtje heb ik rond kerst gekocht. (Hiervan heb ik een tijdje geleden ook een artikel gemaakt klik) Maar toch heb ik sinds toen weer twee nieuwe luchtjes. Rara hoe kan dat? =) Mijn vriend heeft een kennis en die koopt voor een paar tientjes een doos met testers op uit een drogisterij. Met dat parfum is helemaal niets mis mee, alleen ontbreekt de dop (soms) en is er een heel klein beetje uit. Dus ik ben dolblij als ik weer een luchtje uit mag zoeken. Afgelopen zondag mocht ik weer kiezen en heb toen voor Wild Pearl van Naomi Campbell gekozen. Zo’n soort luchtje had ik nog niet. Ik moest er wel even aan wennen maar nu vind ik het een heel lekker geurtje.

Dit parfum ruikt lekker zoet maar ook echt bloemig. Dit verklaart een hoop als je naar de geurnoten kijkt:
topnoten: Watermeloen, Roze peper, Perzik.
Hartnoten: Appelbloesem, Wit viooltje, Jasmijn.
basisnoten: Musk, Cederhout, Exotische vanille.

Zoals ik al zei is dit een heel ander soort luchtje dat ik normaal uit zou zoeken. Persoonlijk vond ik bloemige geuren echt niet lekker en vond ik ze al gauw zo ‘ouderlijk’. Maar dit is een heerlijk vrouwelijk zoet maar ook fris luchtje. Ik ben er echt ontzettend blij mee want uit mezelf had ik deze in de winkel nooit gekocht. En wat afwisseling qua soort luchtje is ook wel eens goed =)
Als je binnenkort een keer toevallig in de parfumerie/drogisterij loop zou ik zeker even gaan ruiken, want het is de moeite waard!

Wie van jullie heeft dit luchtje (geroken)? Wat vinden jullie ervan?


Dit luchtje is verkrijgbaar bij de drogisterij/parfumerie. 
15 ml voor €16.00
30 ml voor €24.00
50 ml voor €33.00
~Liefs Sandra


2 thoughts on “Parfum: Wild Pearl by Naomi Campbell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge