PARFUM: Modern Muse Le Rouge – Estee Lauder

Aviary Photo_130909749680040050Parfumtestertjes krijg je tegenwoordig bij elke aankoop in een parfumerie. Inmiddels heb ik er al aardig wat in mijn bezit. En er zitten vaak hele lekkere luchtjes tussen, maar het gebeurt maar zelden dat ik er ook daadwerkelijk een aanschaf, omdat ze meestal redelijk aan de prijs zijn. Mijn moeder werd verliefd op één van de testertjes. Samen met mijn vriend en broertje gaf ik dit parfum aan mijn moeder voor haar verjaardag. Uiteraard kon een review niet achterblijven.

Verpakking

Aviary Photo_130909739476682350

Dit is de 30 ml verpakking. Een schattig klein flesje dat luxe uitstraalt. De onderkant is redelijk basic maar door de ronde vormen, de zachtroze vloeistof en de kleuraccenten ziet het er prachtig uit. Het strikje bovenop maakt de flacon helemaal af. Ideaal ook dat je het parfum zo op kunt sprayen zonder dat je eerst een dopje moet verwijderen.

Geurnoten

Topnoten: Framboos, Rode Bes & Saffraan
Middelnoten: Roos, Jasmijn & Magnolia
Basisnoten: Patchouli, Vanille & Musk

De geur zelf is een zwoele, zoete, sexy geur. Met dit parfum voel je je op en top vrouwelijk. Het is een heerlijke zoete warme geur die goed blijft zitten en niet snel vervaagt.

Prijzen

30 ml is verkrijgbaar bij Ici Paris voor € 43,20.

50 ml is verkrijgbaar bij Ici Paris voor € 59,20.

100 ml is verkrijgbaar bij Ici Paris voor € 81,60.

Mijn moeder heeft dit luchtje al met veel plezier gedragen en ook ik vind hem heerlijk. Het parfum is redelijk sterk en blijft lang zitten, waardoor je lang met een flesje zal doen. Als je op zoek bent naar een zoet, warm en vrouwelijk parfum, dan is dit wellicht wat voor jou.

Wat is jouw favoriete parfum?

liefs
Follow

4 thoughts on “PARFUM: Modern Muse Le Rouge – Estee Lauder

  1. Ohh jee, ik heb hier laatst ook een proefje van gehad en ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Ik zie hem ook ineens overal voorbij komen, hahaha. ZO lekker!! Ik denk dat dit maar op mijn kerst wishlist gaat..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge