PARFUM ANNAYAKE MIYABI WOMAN

Parfum annayake

Eén parfum stond al bijna anderhalf jaar op mijn wishlist. Alleen de prijs hield me steeds tegen om hem aan te schaffen. Ik hoopte op een goede aanbieding, maar Annayake viel buiten elke actie. Afgelopen week besloot ik hem dan toch aan te schaffen. Guess what? Een paar dagen later was er bij de Douglas een actie waarbij je 25% korting kreeg op alle Annayake producten. Heb ik weer…. Desondanks ben ik erg blij met dit nieuwe parfum. Benieuwd? Lees dan even verder.

verpakking miyabi

De Verpakking

Het doosje dat om het parfum heen zit vind ik stiekem nog mooier van de flacon zelf. Een prachtige wit met gouden verpakking. De flacon van het parfum zelf vind ik dan weer niet zo bijzonder. Een hele basic flacon met een zwarte dop en een stickertje waar de naam van het parfum op staat. Het doet me een beetje denken aan een ouderwets parfum dat mijn oma ook in haar kast zou kunnen hebben staan… Jammer en dat terwijl het doosje er zo spectaculair uitziet.

Dit parfum is enkel in 100 ml verkrijgbaar. In verhouding is het parfum dan ook niet zo heel duur, maar door deze grote verpakking wordt het al gauw een prijzig product. Aan de andere kant blijft dit product zo wel exclusiever.

De Geurnoten

Topnoot: Perzik

Midden geurnoten: Fresia & Zonnebloem

Basisnoten: Muskus, Sandelhout, Amber, Tonkaboon & Vanille

Dit parfum is absoluut mijn favoriet van alle parfums die ik momenteel in mijn bezit heb. Het is een heerlijke zwoele zoete geur met een mix van fruitig en bloemig dat perfect in evenwicht is. Het is een subtiele bijzondere geur die op geen enkel ander parfum lijkt, maar die je wel zeker op zult merken als iemand hem draagt.

Miyabi Woman van Annayake is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een unieke subtiele zoete geur. Een heerlijke sensuele vrouwelijke geur, waar ik zeker heel veel plezier van zal hebben. Miyabi is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas voor € 92,00 (100 ml).

Kende jij dit parfum al? Welk parfum mag ook zeker niet in mijn collectie ontbreken?

 

liefs

Follow

8 thoughts on “PARFUM ANNAYAKE MIYABI WOMAN

    1. Ja dat klopt hij is best prijzig, maar de geur is zo lekker! Als je hem geroken hebt is dat het zeker waard. Daarnaast is er nu bij de Douglas een actie waarbij je 25% korting krijg op Annayake producten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge