P2 LIPSTICK SWATCHES: APPEAL TO ME, GIVE A CLUE & KNOW IT ALL

P2 is een merk dat enkel in Duitsland wordt verkocht en waarvan ik regelmatig veel positieve reviews lees. Toen ik in februari in Oberhausen was nam ik drie van de Full Color lipsticks mee. Benieuwd hoe ze bevallen? Lees dan even verder.

P2 is qua prijsklasse vergelijkbaar met Essence en Catrice. Ook hebben ze regelmatig Limited Editions. Een heel betaalbaar merk met veel mooie beautyproducten.

250 APPEAL TO ME

Dit kleurtje is de meest draagbare kleur van de drie. Een subtiel ‘my lips but better’ kleurtje dat vrijwel overal bij past. De lipstick is erg goed gepigmenteerd en blijft prima zitten. Deze lipsticks zijn romig en glanzen licht, maar zijn niet zo glanzend als ze op de foto’s lijken.

200 GIVE A CLUE

Over deze lipstick heb ik staan twijfelen, maar heb hem uiteindelijk toch meegenomen. Het is een heel bijzonder kleurtje dat een combinatie is van rood, roze en paars. Ik ben erg blij dat ik hem toch heb meegenomen, want het is echt een hele mooie unieke kleur.

240 KNOW IT ALL

Tjaa paarse lipsticks, wat moet ik erover zeggen. Ik ben echt dol op paarse lipsticks en zo ook op dit mooie kleurtje. Het is wel een kleur waar je van moet houden, daar ben ik me van bewust, maar in combinatie met een subtiele ooglook en een leuk bloesje vind ik het erg leuk staan.

Stuk voor stuk zijn het prachtige kleurtjes en ik ben dan ook erg blij met mijn nieuwe aanwinsten en baal tegelijkertijd dat ik niet nog meer kleurtjes heb meegenomen. Ik ben fan en heb deze lipsticks al met veel plezier gebruikt en kan niet wachten wanneer ik er meer aan mijn stash kan toevoegen.

Wat is jouw favoriete budget lipproduct?

liefs

Follow

4 thoughts on “P2 LIPSTICK SWATCHES: APPEAL TO ME, GIVE A CLUE & KNOW IT ALL

  1. Super mooi! Vooral de laatste past ook helemaal bij mij!
    Ik hou van de essence lipsticks, alleen jammer dat ze niet lang blijven zitten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge