P2 FULL MATTE LIPSTICK – CHOOSE WISELY & REQUIRE MORE

Altijd als ik in Duitsland ben ga ik even langs de DM, een van de grootste drogisterijen in Duitsland. Daar verkopen ze merken die in Nederland niet worden verkocht, of tegen een hogere prijs. Een van de make-up merken die in Nederland niet wordt verkocht is P2, een betaalbaar merk met mooie producten. Ik nam twee lipsticks mee uit de matte lipsticklijn. Benieuwd? Lees dan even verder.

Verpakking

De lipstick zit verpakt in een matzilveren huls met zwarte opdruk. Het ziet er in eerste instantie heel leuk uit. Het nadeel is wel dat krasjes heel snel zichtbaar zijn, wat ik jammer vind, maar goed het gaat uiteindelijk om de inhoud.

Choose Wisely

Choose Wisely is een mooie matte nude kleur. In eerste instantie lijkt hij misschien wat aan de bruine kant, maar eenmaal aangebracht op je lippen is het een hele mooie neutrale nude tint. Doordat het een matte kleur is, is hij wat stroever met aanbrengen, maar eenmaal aangebracht voel je hem helemaal niet meer zitten. Ook droogt het mijn lippen niet uit, wat andere matte lipsticks nog wel eens doen.

Require More

Require More is mijn favoriet van de twee. Het is een prachtige neutrale lipkleur met een koele paarse ondertoon. Het type kleur dat ik veel draag. De lipstick is goed gepigmenteerd en wat drinken en een snack overleeft hij, hij blijft dus prima zitten. Al is de houdbaarheid natuurlijk niet te vergelijken met een liquid lipstick.

Beide lipsticks vind ik echt prachtig, met Require More toch wel als absolute favoriet. Ik ben echt dol op de lipsticks van P2. Ze zijn goed gepigmenteerd, blijven prima zitten, voelen prettig aan en zijn verkrijgbaar in mooie kleurtjes. Zo jammer dat P2 niet in Nederland te koop is. Beide lipsticks kostte € 2,25 per stuk. 

Wat is jouw favoriete budget merk?

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge