OUTFIT: SKATERSKIRT & CROPPED TOP

collage

Afgelopen weekend was het benauwd weer en dan draag ik graag wat luchtigere kleding. Ik pakte er een oranjekleurige top bij, die ik nog maar één keer met koningsdag gedragen had, en een gestreepte skaterskirt. Die combinatie vond ik verrassend goed uitpakken. Benieuwd? Lees dan even verder.

outfit 1

outfit 3

outfit 6

Skaterskirt: Pimkie

Panty: Hema

Cropped Top: H&M

Schoenen: Nike

Armband: Juwelier & Jawbone

Horloge: Tommy Hilfigeroutfit7

De outfit is een wat stoerdere jeugdige outfit geworden. In eerste instantie zou ik dit zelf niet zo snel bij elkaar zoeken, maar toen ik het toevallig tijdens het wisselen bij elkaar aan had vond ik het er toch wel erg leuk uitzien. Eigenlijk moet ik vaker eens wat andere items met elkaar combineren. Ik heb soms snel de neiging om dezelfde combinaties steeds te dragen.

Maak jij regelmatig nieuwe combinaties met je kleding of grijp je toch vaak naar de combinaties die je vaker draagt?

 

liefs

Follow

6 thoughts on “OUTFIT: SKATERSKIRT & CROPPED TOP

  1. Leuke outfit! Heel herkenbaar ook dat je snel voor dezelfde combinaties gaat; dat doe ik ook. Best jammer, want als je dan een keer iets nieuws probeert is het vaak heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge