OUTFIT: Red Skirt

Skater skirts zijn al een tijdje erg in trek. Zelf vond ik ze ook altijd erg leuk, maar had er nog steeds geen in mijn bezig. Toen ik ze in Parijs tegen kwam en paste kon ik het niet laten om er ook een aantal te kopen. Vandaag een outfit met de rode variant. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.

Rok: Bershka / Top: Vero Moda / Panty: H&M / Schoenen: Primark / Ketting: Juwelier
 
De uiteindelijke outfit is een zomerse kleurrijke outfit geworden. Zelf vind ik het erg leuk om dit rokje te combineren met rode lippen. Hoewel ik normaal gesproken meer van de strakke rokjes ben, vind ik deze ook erg leuk. 

Draag jij liever strakke rokjes of juist wat lossere modellen?


~Liefs Sandra

beautybySandra

One thought on “OUTFIT: Red Skirt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge