Outfit of the day

Vandaag weer een nieuwe Outfit of the day. Dit keer een simpele outfit die ik aan had tijdens een dagje varen. Een simpel blauw shortje van de H&M die trouwens echt heel erg lekker zitten. Normaal heb ik altijd het probleem dat broeken niet goed aansluiten en constant afzakken maar deze blijft redelijk goed zitten. (Heeft iemand trouwens nog tips waar ik dan het beste mijn broeken kan kopen? ) Daarop heb ik een wit hemdje (ook van de H&M) aan die ik al een tijdje in mijn kast heb hangen. Het vervelende is dat hij aan de onderkant best wijd is waardoor ik het een stuk minder mooi vind staan. Voor de rest heb ik gewoon simpele slippertjes aan ( Die ik vergeten ben om te fotograferen). Ook heb ik weer de ketting aan die ik van mijn vriend gekregen heb en mijn Tommy Hilfiger horloge, die ik toch maar thuis heb gelaten. Dit was weer een outfit of the day, ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

~Liefs Sandra

4 thoughts on “Outfit of the day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge