OUTFIT: New Dress

 
Afgelopen week had ik mijn nieuwe jurkje aan dat ik kocht met een shoptegoed die ik had gewonnen. Ik vind hem zo leuk dat ik gelijk wat outfit foto’s wilde maken. Helaas werd het al wel redelijk snel donker. Mijn vriend heeft zijn best gedaan en uiteindelijk nog een aantal mooie foto’s weten te maken. Benieuwd? Lees dan even verder.

Jurkje: Jacqueline de Yong (Sans-Online) / Schoenen: Primark / Horloge: Tommy Hilfiger / Zonnebril: Primark.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe jurkje. Eigenlijk bestaat de gehele outfit, op het horloge na, uit nieuwe items. Dit jurkje zit echt heel erg lekker, is heerlijk luchtig en daardoor ideaal voor de zomer. Dit is zeker een jurkje waar je me veel in zult zien deze zomer.
 
Welk item zal jij deze zomer veel dragen?

 
 
~Liefs Sandra
 

Follow(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://widget.bloglovin.com/assets/widget/loader.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))

One thought on “OUTFIT: New Dress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge