OUTFIT – LACE IT UP

collage outfit

Lace up tops vind ik echt geweldig, maar ik kon er nooit een vinden die ik zelf zou dragen. Het waren vaak crop tops die ook nog eens erg diep ingesneden waren. Bij de H&M kwam ik een exemplaar tegen dat ik prachtig vind en het model heeft van een normaal T-shirt. Benieuwd? Lees dan even verder.

outfit 6.jpg

outfit 2.jpg

Top: H&M

Broek: H&M

Oorbellen: Primark

Horloge: Tommy Hilfiger

Schoenen: Nike

Tas: Fiorelli

Zonnebril: H&M

Ringen: Zilver & Zoet

outfit 5

outfit 1

Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe shirt, wat echt heel gemakkelijk te combineren is. In de winter draag ik er gewoon een leuk fluffy vest overheen. De olijfgroene kleur vind ik mooi afsteken op de lichte broek. De zwarte tas en schoenen contrasteren ook weer mooi met de rest van de outfit.

Heb jij ook een lace up top? Waar combineer jij die mee?

 

liefs

Follow

2 thoughts on “OUTFIT – LACE IT UP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge