OUTFIT: Kingsday

Afgelopen maandag was het Koningsdag. Ik ging gezellig met een groep vrienden naar Breda om Koningsdag met 538 te vieren. Oranje kleding had ik nog niet en ik besloot toch maar wat te kopen. Benieuwd? Lees dan even verder.

 
Ik wilde heel graag mijn outfit aan jullie laten zien, maar had niemand die de foto’s kon maken. Het zijn uiteindelijk dus spiegelfoto’s geworden. Ook kwam ik erachter dat mijn niet zo opgeruimde kamer ook nog duidelijk te zien was. Oepss… Ik hoop dat je het alsnog leuk vindt om te lezen!
Het oranje shirt dat ik kocht was een cropped top van H&M (€9,95). Dit was vrijwel het enige oranje shirt dat verkrijgbaar was en had niet zoveel keus. De opdruk vind ik erg leuk, maar voor mijn doen is hij net wat te kort, al is dat denk ik ook een kwestie van wennen.
 
Het is een lekkere stoere top met groot op de voorkant het cijfer 78. Daarnaast heeft het om de mouwtjes ook nog twee strepen. Het shirt komt ongeveer tot op je navel.
 
Onder deze top droeg ik een donkerblauwe broek van Only. Deze broek heeft aan de zijkant een paar extra stiksels en aan de voorkant een aantal ritsjes. Dit maakt de broek toch net wat specialer.
 
Wat betreft sieraden heb ik alleen, zoals altijd, mijn Tommy Hilfiger horloge aan.
 
Deze outfit was toch wel een beetje koud en heb hierover, uiteraard, mijn zomerjas aangehad. Dit was zelfs ’s avonds aan de frisse kant, maar overdag heb ik heerlijk zonder jas kunnen lopen.
 
Mijn schoenen ben ik vergeten op de foto te zetten, maar dat waren simpele wit met blauwe Nikes. Lekker comfy aangezien ik de hele dag moest lopen, staan en dansjes moest maken haha.
 
De uiteindelijke outfit vind ik toch best wel leuk. Hoewel ik het korte shirtje eerst een beetje ongemakkelijk vond, was ik snel van dat gevoel af. Ik denk zelfs dat ik dit shirtje vaker zal dragen, maar wel met stappen.
 
Hoe was jouw Koningsdag? Heb jij nog speciaal wat oranjes aangetrokken?
 
P.s. Benieuwd naar mijn koningsdag look? Deze komt maandag online!
 
 
 
~Liefs Sandra

beautybySandra

8 thoughts on “OUTFIT: Kingsday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge