OUTFIT: Jasje, Short & Sneakers

De zon scheen en ik moest en zou mijn korte broek aantrekken. Dat was nog wel een beetje fris dus ik besloot er een vest bij aan te doen. Sneakers waren de enige schoenen die bij mijn vriend nog stonden en zo werd de combi bepaald. Ik vond hem stiekem zo leuk dat we er gelijk foto’s van gemaakt hebben, ondanks dat het al ging schemeren. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130832476116106628 Broekje: H&M / Jasje: Supertrash / Schoenen: Nike / Shirt: H&M

Normaal gesproken draag ik bij een korte broek altijd ballerina’s, slippersjes of sandalen bij, maar sneakers vind ik toch ook wel erg gaaf staan. De outfit begon als een bij elkaar geraapt zooitje, maar het uiteindelijke resultaat vind ik geslaagd. Je zal waarschijnlijk vaker een paar sneakers tegenkomen onder een korte broek op mijn outfitfoto’s!

Wat voor soort schoenen draag jij vaak onder een korte broek?

liefs

 

Follow

3 thoughts on “OUTFIT: Jasje, Short & Sneakers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge