OUTFIT: DENIM JUMPSUIT

outfit 6

Afgelopen weekend was het echt heerlijk weer op de enkele regenbuien na. Het zonnetje scheen en het was tijd voor de eerste zomerse outfit van dit jaar. Eindelijk kon ik mijn spijkerjasje, jumpsuit en roze Converse weer uit mijn kast halen. Benieuwd naar de details? Lees dan even verder.

outfit 8

outfit 7

Jumpsuit: Fame

Spijkerjasje: Pimkie

Tas: Van Haren

Ketting: Juwelier

Armband: Jawbone

Schoenen: Converse

outfit 3

Ik ben echt dol op jumpsuits. Ze zien er leuk uit, maar zitten zo lekker als een trainingsbroek of een pyjama, heerlijk toch? Ik heb er momenteel 4 met lange broekspijpen dus kan in de aanloop naar de zomer genoeg variëren.

Draag jij regelmatig jumpsuits?

 

liefs

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge