OUTFIT: BASIC PINK

outfit-collage-2

Aan het begin van de zomervakantie kocht ik een aantal sjaaltjes en ik ben er echt dol op. Ze fleuren een hele basic outfit helemaal op. Dit keer een basic outfit met een aantal roze accenten. Benieuwd? Lees dan even verder.

outfit-8

Jaa zoals je kunt zien heb ik nog steeds enorme struggles met mijn camera. Ik heb al van alles geprobeerd, maar op een of andere manier stelt hij gewoon niet scherp waardoor ik enorm aan die foto’s moet gaan trekken met een bewerkingsprogramma en waarna ik nog steeds echt niet tevreden ben. Ik gebruik altijd mijn 50 mm lens, maar op een of andere manier stelt hij echt niet goed scherp, heel frustrerend… Heeft iemand hier misschien verstand van? Maar goed terug naar de outfit!

Top: H&M

Broek: Vila

Schoenen: Adidas Superstar

Sjaaltje: Bershka

Tas: Michael Kors

Horloge: Michael Kors

outfit-1

outfit-2

Die sjaaltjes vind ik echt onwijs leuk staan. Een basic shirtje erbij een broek die een beetje contrasteert en je hebt een outfit die er leuk uitziet en ook nog eens erg lekker zit. Hoe mooi is deze tas trouwens? Deze kreeg ik van mijn vriend voor mijn verjaardag en ik ben er echt helemaal verliefd op! Uiteraard komt een nog een los artikel van deze tas online!

Heb je nog een leuk idee voor een artikel of een product waarvan je een review wilt lezen? Laat dat dan zeker even achter in de comments!

 

liefs

Follow

5 thoughts on “OUTFIT: BASIC PINK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge