OUTFIT: Autumn Leaves

Outfit

Een lange tijd had ik dit gebreide vestje in mijn kast hangen, maar ik had niets om eronder te dragen omdat het te koud was geworden voor een hemdje en ik geen ander shirtje had dat erbij paste. Ik kocht bij de H&M een aantal basic shirtjes en eindelijk kon ik hem weer dragen, maar dit keer met lange mouwen, yeah! Het is een echte herfstoutfit geworden door de donkere tinten. Benieuwd? Lees dan even verder.

Aviary Photo_130916547504329762

Aviary Photo_130916547724095204

Shirtje: H&M

Schoenen: Van Haren

Broek: H&M

Giletje: F&P

Oorbellen: Primark

Aviary Photo_130916550072477515

Het is een heerlijke herfstoutfit met een losvallend donkergroen shirtje. Daaronder draag ik een zwarte broek met een glanzende finish. Het giletje steekt mooi af door de lichte kleur. Bytheway, mijn vriend maakte bij deze foto’s gebruik van mijn nieuwe 50 mm lens. Het is nog even oefenen om alle foto’s mooi scherp te krijgen, maar het effect vind ik prachtig!

Wat zou jij veranderen aan deze outfit?

 

liefs

Follow

4 thoughts on “OUTFIT: Autumn Leaves

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge